Jauns piedāvājums biznesa izglītības jomā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Biznesa konsultāciju un mācību centrs «LatConsul» klientiem piedāvā jaunu kursu biznesa izglītības jomā «Praktiskā projektu vadība».

Kursi notiks no 2008. gada 23. jūlija līdz 6. augustam Mācību centra telpās Raiņa bulvārī 2 Rīgā, portālu «Apollo» informēja Iluta Ieviņa, SIA «LatConsul» sabiedrisko attiecību speciāliste.

Šis piecu mācību dienu kurss paredzēts gan pieredzējušiem, gan jauniem projektu vadītājiem, kuri plāno, organizē un kontrolē darbu projektos. Apmācību programma veidota, balstoties uz praktisku pieredzi, izmantojot reālas dzīves situācijas un ņemot vērā aktuālākās pašmāju un ārzemju mācību metodes. Apmācības notiks ar dalībnieku aktīvu iesaistīšanos mācību procesā — vismaz 50% no mācību laika paredzēti praktiskajām aktivitātēm — darba grupās un individuāli.

SIA «LatConsul» valdes loceklis Normunds Lokenbahs uzsver, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā uzņēmumiem ir svarīgi izglītoti un zinoši darbinieki, jo īpaši projektu vadītāji, no kuru kompetences nereti ir atkarīga uzņēmuma peļņa un attīstības iespējas. Projektu vadība ir vajadzīga biznesa veikšanai jebkurā jomā — no ražošanas līdz telekomunikācijām. Jo tieši projektu vadības metožu pārzināšana ļauj ātri pielāgoties jebkurām tirgus prasībām, piesaistīt finansējumu, izveidot darbotiesspējīgu projekta realizācijas komandu un veiksmīgi saistīt projekta mērķi ar uzņēmuma kopējo vīziju.

Kursus vadīs Inese Šubēvica — pieredzējusi un zinoša praktisko treniņu un kursu pasniedzēja. Gandrīz 10 gadu pieredze praktiskā projektu izstrādē un vadībā, arī starptautiskos projektos. Kopš 2000. gada ir bijusi iesaistīta ap 200 dažādos projektos. Vairāku rokasgrāmatu un publikāciju autore. Ir praktiskā darba pieredze Eiropas līmeņa nevalstiskās organizācijās un institūcijās Briselē, sadarbības iestādēs un privātās struktūrās projektu uzraudzībā un projektu iesniegumu vērtēšanā Latvijā.

SIA «LatConsul» ir akreditēts mācību centrs, kas piedāvā vadības konsultācijas un korporatīvās apmācības, Izglītības un zinātnes ministrijā licencētas un akreditētas kursu programmas, seminārus dažādu nozaru speciālistiem, kā arī atsevišķas interešu programmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu