Jaunumi par Šūmahera stāvokli varētu būt tikai pēc nedēļām vai pat mēnešiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aptuveni pirms nedēļas slavenā F1 pilota Mihaela Šūmahera sieva Korīna aicināja masu medijus būt iecietīgiem un neradīt liekus pārdzīvojumus ģimenes locekļiem.

Rit jau trešā nedēļa kopš Šūmahers ir komas stāvoklī pēc kritiena Meribelas kūrortā, bet kopš bijušā autosportista sievas paziņojuma nav sekojis neviens oficiāls paziņojums par cietušā pašreizējo veselības stāvokli.

Tomēr «Bild», citējot avotus Grenobles universitātes slimnīcā, raksta, ka Šūmahera veselības stāvoklis joprojām nav mainījies - tas esot stabils, taču kritisks.

Tāpat plaši tiražētais laikraksts vēsta, ka Šūmaheram tiek veikta atkārtota smadzeņu skenēšana, kamēr joprojām pastāv nopietni asiņošanas atkārtošanās un infekciju draudi.

«Ārsti vēlas redzēt, kuras smadzeņu daļas ir bojātas un kuras spēj funkcionēt,» skaidro «Bild».

«Nav zināms, kad varētu parādīties jauna oficiāla informācija par Šūmahera veselības stāvokli, taču tas varētu prasīt nedēļas vai pat mēnešus,» piebilst korespondenti Nikola Pola un Tomass Zulcers.

Tikmēr Žans Alezī kritizējis citu bijušo F1 pilotu Filipu Štraifu, kurš pēc viesošanās Grenobles slimnīcā masu medijiem pavēstīja, ka Šūmahera dzīvībai briesmas vairs nedraud.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu