Jaunups vairs neslēpjot savas attiecības ar Leiškalni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Politiķis Edgars Jaunups vairs neslēpjot savas attiecības ar Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna meitu Katrīnu un abi parādījušies kopā sabiedrībā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Aizvadītajā otrdienā Jaunups kopā ar draudzeni Leiškalni esot apmeklējuši repera Gustavo koncertu «Sapņu fabrikā». Pamanījis fotogrāfus, Jaunups esot rādījis neapmierinātu sejas izteiksmi un bijis manāmi satraucies.

Baumas par abu attiecībām esot klīdušas jau pavasarī, īsu laiku pēc tam, kad Jaunups bija izšķīries no savas iepriekšējās draudzenes - dziedātājas Lindas Leen. Tomēr gan Jaunups, gan Leiškalne esot nolieguši savstarpējās attiecības.

Savukārt pašam Leiškalnam neesot iebildumu par meitas attiecībām ar Jaunupu. «Varbūt tur ir mīla, varbūt nav. Varbūt Jaunups kādreiz nāks Katrīnu bildināt…,» izteicies deputāts.

Arī Jaunupa iepriekšējā draudzene Linda Leen pēc šķiršanās esot atguvusies. Mūziķe izpārdodot iepriekšējās kolekcijas drēbes un ar sparu ķeroties pie jaunu tērpu dizaina veidošanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu