Jaunus dzīvokļus saņems gandrīz 500 ģimenes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdien, 19. janvārī plkst. 10.45 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko atklās pašvaldības dzīvojamo namu kompleksa Ulbrokas ielā 13 (Pļavniekos) pirmo kārtu, un pasniegs atslēgas pirmajiem dzīvokļu īrniekiem, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Līdz ar to dzīvokļa jautājums tiks atrisināts gandrīz 500 ģimenēm.

Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» sadarbībā ar SIA «Skonto būve» ir pabeigusi būvniecību trīs divpadsmit stāvu ēkām ar 480 dzīvokļiem. Kopējā trīs māju izbūvētā platība pārsniedz 31 tūkstoti kvadrātmetru. No pabeigtajiem 480 dzīvokļiem 168 ir vienistabas, 192 - divistabu, 72 - trīsistabu un 48 četristabu dzīvokļi. Līdz šā gada 30. jūlijam plānots pabeigt arī abas pārējās ēkas ar 312 dzīvokļiem. Tuvākajā laikā tiks pabeigta arī daudzstāvu autostāvvietas būvniecība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu