«Jay-Z» veiksmīgāko mūziķu virknē nostājies blakus Elvisam Preslijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Amerikāņu repa mūziķis un producents «Jay-Z» desmito reizi ar savu albumu iekļūst pirmajā vietā, atkārtojot «rokenrola karaļa» Elvisa Preslija sasniegumu.

Repera jaunais albums «American Gangster», kuru iedvesmojusi šomēnes uz ASV kinoteātru ekrāniem iznākusī tāda paša nosaukuma britu režisora Ridlija Skota filma, pašlaik ieņem pirmo vietu žurnāla «Billboard» veidotajā prestižajā tabulā.

Pirmajā pārdošanas nedēļā pārdoti 425 000 albuma eksemplāru, kam pateicoties tas pārspējis leģendārās amerikāņu rokgrupas «Eagles» atgriešanās albumu «Long Road To Ruin», kas tagad noslīdējis uz otro vietu.

«Jay-Z» tagad kopā ar Presliju atrodas otrajā vietā kā panākumiem visbagātākais (t.i., ar visvairāk pārdotajiem saviem ierakstiem) mūziķis ASV, tomēr viņš atpaliek no leģendārās britu grupas «The Beatles», un, lai to panāktu, viņa albumiem jākļūst pirmajiem vēl deviņas reizes.

Savukārt skandalozās popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunais albums «Blackout» nokritis par piecām vietām - uz septīto pozīciju - pēc tam, kad tā pārdošanas apjomi salīdzinājumā ar izdošanas nedēļu kritušies par 70%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu