Jekimovs tuvu pārejai uz Tamperes «Ilves» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: saipa.fi

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Jekimovs ir tuvu pārējai uz Somijas spēcīgākās līgas - «SM liiga» - komandu Tamperes «Ilves», apgalvo portāls «Jatkoaika.com».

Šo sezonu Jekimovs pavadīja citā «SM liiga» komandā Lāpenrantas «SaiPa», kas kvalificējās izslēgšanas turnīra play-off kārtai, tomēr ceturtdaļfinālā neiekļuva.

Ar lielu pārliecību tiek apgalvots, ka abas puses jau panākušas vienošanos, un nākamajā sezonā uzbrucējs nonāks «Ilves» komandā.

Tamperes klubs šo sezonu noslēdza «SM liiga» kopvērtējuma pēdējā vietā, tomēr pārspēlēs nodrošināja palikšanu valsts spēcīgākajā līgā.

Aizvadītajās 54 regulārā čempionāta spēlēs Jekimovs šosezon izcēlās ar 16 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, kā arī iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet play-off kārtā viņš piedalījās tikai vienā no trim mačiem.

Jekimovs «SaiPa» komandas sastāvā spēlēja otro sezonu. Pagājušajā sezonā Lāpenrantas komandai neizdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet Jekimovs 43 aizvadītajās spēlēs guva septiņus vārtus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles.

Vēl 23 gadus vecais uzbrucējs savas karjeras laikā spēlējis «Dinamo/Juniors» komandā, Zviedrijas kluba «Brynäs IF» jauniešu komandā un Somijas pēc spēka otrās līgas - «Mestis» - komandā «Jokipojat».

Pašlaik Jekimovs kandidē uz vietu Latvijas izlasē dalībai šīgada pasaules čempionātā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu