Jerofejevs kļūst par Slovākijas čempionu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas hokeja aizsarga Aleksandra Jerofejeva rezultatīva piespēle sestdien palīdzēja viņa un Māra Jasa pārstāvētajai Bratislavas «Slovan» komandai uzvarēt Slovākijas čempionātā.

Finālsērijas izšķirošajā, septītajā mačā «Slovan» izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica HK «Košice» komandu. Sērijā līdz četrām uzvarām, kuras gaitā «Slovan» bija zaudētājos ar 1-2 un 2-3, Bratislavas klubs triumfēja ar 4-3.

Šajā mačā piedalījās tikai Jerofejevs, kurš 31. minūtē palīdzēja Liboram Hudačekam izlīdzināt rezultātu 1:1, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Uzvaras vārtus pagarinājuma septītajā minūtē guva Hudačeks, nodrošinot «Slovan» čempionu titulu.

Jass pusfināla sērijas otrajā mačā guva kājas traumu, kuras dēļ sešas nedēļas nevarēs palīdzēt komandai.

Jau vēstīts, ka pusfināla sērijā «Slovan» ar 4-0 pieveica Trenčīnas «Dukla», bet HK «Košice» ar 4-0 uzvarēja «Zvolen» hokejistus.

Kā ziņots, «Slovan» komanda oficiāli pieteikusies dalībai Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kurā vēlas spēlēt jau no nākamās sezonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu