«Jokerit» pirms pievienošanās KHL vēlas triumfēt Somijā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Somijas klubs Helsinku «Jokerit», kas nesen oficiāli paziņoja par pievienošanos Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), vēl šajā sezonā vēlas tikt pie valsts čempiona titula, vēsta aģentūra «R-Sport».

Kā zināms, «Jokerit» komanda KHL gatavojas startēt no nākamās sezonas.

«Šosezon vēlamies uzvarēt,» izteicies «Jokerit» kluba prezidents Harijs Harkimo. «Šobrīd čempionāta tabulā esam starp līderiem, esam uzvarējuši pēdējos sešos mačos, tāpēc mūsu mērķi ir paši augstākie.»

Tāpat Harkimo norādījis, ka vēl nezina, kurš būs komandas treneris nākamsezon, kad Helsinkos bāzētais klubs pievienosies KHL.

«Šobrīd norit sarunas, taču nevaru nosaukt trenera vārdu un pateikt, vai Tomi Lemse paliks esošajā amatā. Nākamsezon kluba budžets manāmi pieaugs, un, salīdzinot ar KHL komandu finansiālajām iespējām, tas būs kaut kur pa vidu,» atklājis Harkimo.

Šobrīd «Jokerit» ar 20 spēlēs izcīnītiem 35 punktiem Somijas čempionāta kopvērtējumā ieņem piekto vietu, no līderiem Oulu «Karpat» atpaliekot par deviņiem punktiem.

No nākamās sezonas KHL būs pārstāvētas jau deviņas valstis. Pašlaik čempionātā spēlē komandas no Krievijas, Latvijas, Kazahstānas, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Horvātijas.

Helsinku klubs dibināts 1967. gadā un savas pastāvēšanas vēsturē ticis pie sešiem valsts čempiona tituliem. Pēdējo reizi tas izdevās 2002. gadā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu