Jonasam kārtējā uzvara Eiropas čempionāta posmā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas jaunais motobraucējs Pauls Jonass šodien izcīnīja uzvaru arī Eiropas čempionāta (EMX) ceturtajā posmā 125 kubikcentimetru klasē.

Jonass sākotnēji bija labākais kvalifikācijā, bet vienīgajā fināla braucienā tuvāko sekotāju apsteidza nedaudz vairāk nekā par desmit sekundēm.

Vēl viens Latvijas motosportists Tomass Šileika kvalifikācijā bija 12. vietā, bet finālbraucienā finišēja astotais, no Jonasa atpaliekot par 52,811 sekundēm.

Līdz ar to Jonass uzvarējis visos šīs sezonas posmos un ar 125 punktiem ir pārliecinošs čempionāta kopvērtējuma līderis, tuvāko sekotāju apsteidzot par 31 punktu.

Tikmēr Šileika kopvērtējumā ar iekrātiem 35 punktiem ieņem devīto pozīciju, bet Kristers Drevinskis, kurš piedalījies tika vienā posmā Ķegumā, ar pieciem punktiem ir 33. vietā.

Nākamais posms augusta sākumā norisināsies Čehijā.

EMX 125 kubikcentimetru klasē Jonass debitēja pērn, kad kopvērtējumā izcīnīja augsto piekto vietu, bet vēl gadu pirms tam Jonass triumfēja pasaules junioru čempionātā 85 kubikcentimetru klasē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu