«JOY» februārī par skaistumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā vislabāk baudīt ziemu? Atbildi meklē «JOY» februāra numurā, jo te ir viss labam garastāvoklim un satriecošam izskatam! Un tas dos dzīvesprieka devu un enerģiju ziemas prieku baudīšanai.

Holivudas talantīgā skaistule Džesika Alba atklāj mums visu par karjeras līkločiem un laimi ģimenes dzīvē. Izrādās, viņas bērnība nebūt nebija rožaina un Džesika visu izcīnījusi pašas spēkiem!

Vai iespējams būt skaistai 24 stundas diennaktī? Noteikti – jā! Viss, kas tev nepieciešams, ir gribasspēks un daži aktuāli padomi. Tāpēc šajā numurā atklājam, kā ar apģērba palīdzību koriģēt dažādas figūras nepilnības (un parādām, kā to dara Holivudas zvaigznes!). Bet pirms sportiskām nodarbēm tev noteikti noderēs materiāls par slēpošanas un snovborda modi.

Bet Holivudas zvaigžņu vizāžista Borisa Entrupa grima ieteikumi palīdzēs celt pašapziņu un atstāt visas sāncenses ēnā – uzzini, kāds make up piemērots tieši tavai sejas formai. Bet frizūru materiālā rādam piemērotākos matu sakārtojumus, kas lieliski izskatās kopā ar ziemas cepurēm.

Reportāžā Kāpēc foršākās sievietes ir vienas? astoņas sievietes atklāj, kādēļ labāk jūtas draudzeņu kompānijā un vai joprojām tic lielajai mīlestībai.

Bet par visām raizēm noteikti var palīdzēt aizmirst ceļojums uz slēpošanas paradīzi Aspenu. Jo galu galā – tur taču itin viegli pie pacēlāja var satikt Džordžu Klūniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu