Jubilejas koncerttūre «Andrim Ērglim 30» tuvojas (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrišķīgs šarms un neapšaubāma izpildījuma kvalitāte, muzikāla romantika, jaunības maksimālisms, sirsnība un elegance, draisks humoriņš. Būs grūti atrast latvieti, kurš nezina, kas ir Andris Ērglis. Slavas zenītā uzcelts ar visu Latviju pārskanējušo dziesmu «Ripoja akmens» pēc tam, kad krietns laika posms bija pavadīts pie bungām Liepājas Simfoniskajā orķestrī. Veiksmīgi sadarbojies ar slaveno zviedru komponistu un pianistu Robertu Velsu, kopā ar «Bonaparti.lv» pabijis uz lielās Eirovīzijas skatuves un konkursā «Jaunais vilnis» iegūta 2.vieta, kā arī dziedātājam bijušas lomas vairākās teātru izrādēs. 

Komponisti Raimonds Pauls, Jānis Lūsēns un Jānis Strazds rakstījuši Andrim Ērglim dziesmas, kas kļuvušas par hitiem. Nu pienācis laiks kurzemniekam būt koncerta galvenajai personai, jo 19.janvārī jubilārs aicina uz koncerttūres «Andrim Ērglim 30» sākumu Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā.

Apaļa cipara dzimšanas dienā vislabākais ir būt kopā ar draugiem, tādēļ klausītāju iemīļotais dziedātājs un mūziķis uzaicinājis savus skatuves kolēģus - operdziedātāju Kristīni Zadovsku, dziedātājas Anci Krauzi, Ievu Sutugovu, Annemariju Moiseju, lieliskos Igo un Zigfrīdu Muktupāvelu, kā arī meiteņu bekvokāla grupu «Amurr» kopējai muzicēšanai. Un kā nu bez tautā tik ļoti mīlētajiem latviešu komponistiem, kuri ir iedvesmojuši Andri Ērgli gan uz skatuves, gan dzīvē - Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Valta Pūces un labā drauga Jāņa Strazda! Koncertam muzikālās krāsas piešķirs bundzinieks Gundars Lintiņš, ģitāristi Māris Kupčs, Aivars Meijers un Mārcis Auziņš, pianists Juris Kristons, bigbends «Mirāža». Būs vēl citi muzikāli pārsteigumi, kas netiek izpausti līdz koncertam.

Jubilejas koncerttūre «Andrim Ērglim 30» -

  • 19. janvārī plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā,
  • 8. februārī plkst. 19:00 Valmieras Kultūras centrā,
  • 9. februārī plkst. 16:00 Jēkabpilī - Krustpils kultūras namā,
  • 15. februārī plkst. 19:00 Jelgavas Kultūras namā.

Koncertos Valmierā, Jēkabpilī un Jelgavā mākslinieku - viesu sastāvs būs atšķirīgs!

Biļetes «Biļešu Paradīze» kasēs.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu