Jučers neglābj «Dinamo/Juniors» no zaudējuma LČ pirmajā spēlē (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja valstsvienības vārtsargs Māris Jučers šodien devās laukumā Latvijas čempionāta pirmās kārtas spēlē, tomēr viņa pārstāvētā «Dinamo/Juniors» komanda ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās «Rīga»/«Prizma» hokejistiem.

Uzvaras vārtus «Rīga»/«Prizma» nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām guva Vadims Adoņevs. Tāpat pa reizei uzvarētājiem precīzi meta Elvis Veldze, Viktors Lobačevs un Aleksandrs Baburins, bet jaunajiem «Dinamo Juniors» hokejistiem palīdzēja Rūdolfs Krieviņš, Roberts Vīksna un Pēteris Priediņš.

Kā ziņots, Jučers šosezon ir potenciāli trešais Rīgas «Dinamo» vārtsargs, tāpēc netiek izslēgta iespēja, ka viņš visu sezonu varētu aizvadīt Latvijas čempionātā.

«Dinamo/Juniors» komanda, kas ir pagājušās sezonas valsts vicečempione, šosezon pārstāvēs Latviju arī Kontinentālajā kausā. Paredzams, ka uz šo turnīru tā tiks pastiprināta ar Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas HK «Rīga» spēlētājiem un pat Rīgas «Dinamo» rezervistiem.

Šosezon Latvijas čempionātā šosezon piedalīsies «Dinamo/Juniors», «Zemgale»/LLU, «Ozolnieki»/«Monarch» un «Rīga»/«Prizma» komandas, kas startēja jau pagājušajā sezonā. Pēc gada pārtraukuma čempionātā atkal piedalīsies «Daugavpils» komanda un sacensībās debitēs ambiciozā HK «Kurbads».

Sešas komandas sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām katra aizvadīs pa 30 spēlēm. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās vietu pusfinālā, bet 3. līdz 6. vietas ieguvēji tiksies divās ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas nākamā gada marta otrajā pusē.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu