Jūlijā notiks gadskārtējais BMW festivāls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Jau sesto gadu pēc kārtas oficiālais Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris oficiālais BMW pārstāvis Latvijā «BM Auto» rīko Latvijas BMW festivālu, kas notiks Rīgā, Biķernieku sporta bāzē šā gada 23. jūlijā, «Apollo» informēja Mārcis Kaktiņš, «BMW Club Latvia» prezidents.

Pasākuma laikā plānoti dažādi konkursi un disciplīnas gan aktīvāku atrakciju, gan prāta spēļu cienītājiem, kā arī dragreiss, kas paredzēts tikai BMW markas automašīnu īpašniekiem.

Uz pasākumu tiek aicināti ierasties galvenokārt BMW markas automašīnu un motociklu īpašnieki un šīs markas entuziasti no visas Latvijas, tostarp BMW Alpina, MINI un Rolls-Royce automašīnu īpašnieki.

Latvijas BMW festivāls ir gadskārtējs pasākums, kurā vienkopus var aplūkot vairāk nekā 200 Latvijas un mūsu kaimiņvalstu Igaunijas, Somijas, Lietuvas, Zviedrijas un citu valstu BMW spēkratus, kā arī satikt vienkopus daudz domubiedru. Pagājušā gada Latvijas BMW kluba rīkotajā festivālā piedalījās arī vairāki ekskluzīvi auto, piemēram, BMW Alpina E24 B7 turbo, kurai tirgus vērtība pārsniedz 150 000 eiro.

Pagājušā gada festivāla dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās pasākuma atbalstītāju rīkotās atrakcijās un «BM Auto» organizētajā loterijā, kuras uzvarētājam bija iespēja vienam no pirmajiem sēsties pie jaunās BMW X5 automašīnas stūres dienas garumā. Arī šogad plānota līdzīga aktivitāte, izlozei piedāvājot kādu no aktuālajiem BMW modeļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu