Jūras svētku līksmība turpināsies nakts ballē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 9. jūlijā no plkst. 22.00 uz nakts balli Reņķa dārzā tiek aicināti visi Jūras svētku svinētāji.

Šogad, atbilstoši svētku tematikai, arī naktī ies kā pa kāzām.  Un kas tās par kāzām, kur netiek līksmots līdz pat rīta gaismai. Par to, lai jautrība un dejas nerimtos ne mirkli, parūpēsies grupa «Bet Bet». Īpašu «rozīnīti» ballei piešķirs divu Dj uzstāšanās – Dj Lācis (Just Klubs, Rīga) un Dj Lācis (Ventspils).

Kopš «Bet Bet» dibināšanas 1991.gadā grupa uzstājusies vairāk nekā 600 pasākumos, uzvarējusi «Mikrofona aptaujā» un festivālā «Liepājas dzintars», pārstāvējusi Latviju starptautiskos festivālos «Rock'n'Europe» Somijā, «Karlshamn Song Contest» Zviedrijā un «Sopot Song Contest» Polijā. Grupas sastāvā muzicē dziedātājs un daudzu dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dzejnieks Guntars Račs, ģitārists Uģis Tirzītis, kā arī basģitārists Andris Alviķis.

Dj Lācis (Just Klubs, Rīga) īstajā vārdā Mareks Lācis savu karjeru sāka tālajā 1996. gadā. Šobrīd  Dj spēlē dažāda stila mūziku un spēj iejusties visādu noskaņu un tematiku pasākumos, bet tuvākie stili šo gadu laikā ir bijuši Progresiv, Electro, Funky House PoP Remix. 

Dj Lācis (Ventspils) īstajā vārdā Jānis Odnocenovs dīdžejo kopš 1999. gada. Plaši pazīstams Ventspilī, kur savus klausītājus izklaidē atskaņojot 80-to, 90-to gadu pasaules un Latvijas hītus, pop, rock un RnB stila mūziku.

  • Nakts balles ieejas biļetes  būs iespējams iegādāties Reņķa dārza kasēs 9. augustā no plkst. 21.00.
  • Biļetes cena Ls 3.
     
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu