Jurevičum astoņi punkti un zaudējums Francijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Zaudējumu Francijas spēcīgākās līgas - «Pro A» - spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas basketbolista Mareka Jurevičus pārstāvētā Šalonas pie Sonas «Elan» vienība, kas viesos ar 75:85 (19:21, 17:18, 19:27, 20:19) piekāpās Lionas «Asvel» komandai.

Jurevičus laukumā pavadīja tikai deviņas minūtes, taču tās nospēlēja produktīvi, gūstot astoņus punktus. Viņš realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un visus trīs soda metienus.

Vēl Jurevičus pārtvēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas, kā arī saņēma divas piezīmes un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus, kas deva piecus efektivitātes koeficienta punktus.

Čempionāta kopvērtējumā «Elan» ar vienu panākumu piecos mačos pašlaik ieņem 13.vietu 16 komandu konkurencē.

Aizvadīto sezonu Jurevičus pavadīja Itālijas otrās līgas čempionāta klubā Veroli «Prima», palīdzot tai izcīnīt desmit uzvaras 28 mačos, taču neglābjot vienību no priekšpēdējās vietas 15 komandu konkurencē.

Tikmēr «Elan» Francijas stiprāko sabiedrībā iepriekšējā sezonā finišēja ceturtajā vietā, 28 spēlēs izcīnot 18 uzvaras. Taču no cīņas par titulu nācās izstāties izslēgšanas spēļu pusfinālā, sērijā ar 0-2 atzīstot «Nanterre» pārākumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu