Jursone: Ja būs Latvijas duelis, lieku uz Pļaviņu/Šmēdiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas pludmales volejboliste Inese Jursone sarunā ar «Apollo» pastāstīja par mūsu pludmales volejbolistu sniegumu Londonas olimpiskajās spēlēs.

Jursone, kura patlaban ir pārtraukusi spēlēt pludmalē, šosezon aizvadījusi vairākus Pasaules kausa posmus un klātienē redzējusi abus Latvijas pārus - Mārtiņu Pļaviņu/Jāni Šmēdiņu un Aleksandru Samoilovu/Ruslanu Sorokinu. Inesei sanācis pasekot līdzi arī spēlēm Londonā un viņa saka, ka Latvijas dueti var tālu tikt.

«Domāju, ka abu pāru sniegums vismaz man nav pārsteigums. Esmu redzējusi viņus un zinu, ko viņa var parādīt un cik tālu var tikt. Tas nebūs pārsteigums, ja viņi būs uz pjedestāla. Jā, ir iespējamas medaļas,» teic volejboliste.

«Ja viņi tiksies viens ar otru, priekšroku atdotu Mārtiņam un Jānim. Izskatās, ka viņi ir vairāk koncentrējušies spēlēm, Sašam nedaudz traucē emocijas. Es laikam liktu uz Mārtiņu un Jāni,» savu izvēli pamato Jursone.

Uz jautājumu, kas abiem pāriem pietrūkst, lai spēlētu vēl labāk, spēlētāja atbild: «Grūti pateikt. Trešo maču Samoilovam un Sorokinam neredzēju, bet dzirdēju, ka ar servju uzņemšanu bijušas problēmas, savukārt, ja Pļaviņš un Šmēdiņš uzvar, tad viss ir kārtībā. Nīderlandes sportistus viņi vēl līdz šim nebija uzvarējuši, bet, spriežot pēc rezultāta, viss ir OK. Ja var uzvarēt spēcīgu pāri ar 2-0, tad jau...» Ineses teiktais liecina, ka cīņa par medaļām Latvijas sportistiem ir reāla.

Viņa arī saka, ka nav neuzvaramu pāru un to jau šogad apliecinājuši vairāki volejbolisti, tajā skaitā Samoilovs un Sorokins. «Olimpiādē Krievi uzvarēja Ķīnas sportistus, kuri izlikti ar otro numuru, bet Aleksandrs un Ruslans šogad pārspēja Pekinas olimpiskos čempionus Filu Dalhauzeru/Todu Rodžersu. Nav tādu bīčistu, kurus nevarētu apspēlēt,» uzsver Jursone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu