Juškāne otrajā sprintā Kontiolahti apsteidz tikai trīs konkurentes (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas biatloniste Žanna Juškāne šodien ierindojās ļoti pieticīgajā 84. vietā 7,5 kilometru sprinta sacensībās Pasaules kausa izcīņas sezonas priekšpēdējā, astotajā, posmā.

Pirmajā šaušanā vienīgā Latvijas pārstāve pieļāva divas kļūdas, bet otrajā piegājienā nesašāva vēl trīs mērķus un finišā apsteidza tikai vienu Kazahstānas pārstāvi un divas igaunietes.

Par uzvarētāju ar vienu kļūdu šaušanā kļuva Kaisa Makarainena no Somijas, kura par 6,2 sekundēm apsteidza nekļūdīgi šāvušo Tūru Bergeri no Norvēģijas. Trešā 12,9 sekundes aiz uzvarētājas bija čehiete Gabriela Soukalova, kura arī šāva bez kļūdām.

Juškāne uzvarētājai finišā piekāpās par četrām minūtēm un 1,5 sekundēm.

Pasaules kausa kopvērtējumā līdere ar 721 punktu ir Makarainena, ar 684 punktiem viņai seko Bergere, bet trešā ar 569 punktiem ir Darja Domračova no Baltkrievijas. Tikmēr Juškāne ar 17 punktiem atrodas 82. pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pirmajās sprinta sacensībās ceturtdien Juškānei izdevās sasniegt karjeras labāko rezultātu kādā no Pasaules kausa posmiem - 24. vieta.

Posma noslēgumā svētdien sportistes sacentīsies iedzīšanā.

Nākamajā nedēļā Norvēģijā biatlonisti noslēgs Pasaules kausa sezonu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu