Jutekliskais marta «Cosmo»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasaris! Īstais laiks bezrūpībai un mīlestībai, tāpēc martā «Cosmo» noskaidroja valdzinošākās īpašības, kurām vīrieši nespēj pretoties. Jau tagad varam pačukstēt, ka mirdzošas lūpas un seksīgs dekoltē vēl negarantē uzvaru, jo noskatītā vīrieša apburšanā bieži vien nozīmīgāku lomu nospēlē ārēji ne tik labi pamanāmi faktori.

Taču, ja tev jau ir tavs Misters Lieliskais, tad nelauzi galvu par stiprā dzimuma savaldzināšanas taktiku, bet gan izpildi lielo attiecību testu, kas tev sniegs gudru un godīgu atbildi uz jautājumu «kā tu šobrīd jūties savās attiecībās.» Iespējams, jūs esat pāris, ko citi apskauž, un tev no sirds ir jāizbauda šī gluži vai pārdabiskā tuvība. Taču varbūt notiks pilnīgi pretēji - šis profesionāļu sagatavotais tests tev atvērs acis, un tu sapratīsi, ka jūsu mīlestība ir nonākusi strupceļā.

Tātad ir pēdējais laiks doties meklēt vīrieti, kurš tev atkal ļaus justies iekārojamai un dzīvai! Un pavasarī tas ir vieglāk par vieglu, jo pat lieliskā vīriešu žurnāla «Patrons» galvenais redaktors Dmitrijs Ličkovskis savās īpaši «Cosmo» tapušajās pārdomās par sievietēm ir skaidri un gaiši uzrakstījis: «Katra sieviete, kas ir atbrīvojusies no bezformīgajām ziemas drēbēm, man šķiet kā mana sapņu meitene.«

Mēs gan uzskatām, ka īstai «Cosmo» meitenei bezformīgums ir svešvārds pat sniegputenī. Tāpēc arī šomēness parūpējāmies, lai tieši tu pirmā uzzini jaunās modes kaprīzes (Mmmm... Drapētas kleitas un rožaini svārki dzīvē izskatās vēl skaistāk nekā izklausās!) un karstākās grima tendences, kuras šobrīd izvēlas slavenības. Noteikti izmēģini piesātināti violetas acu ēnas, ar kurām var izveidot perfektu dūmakainu acu efektu.

Runājot par slavenībām, «Cosmo» ir jauna favorīte! Aktrises Līvas Taileres pusmāsa Mia ir sievišķīgākā, pašpārliecinātākā un iedvesmojošākā būtne, ar kuru pēdējā laikā esam runājušies. Lai beidzot iemīlētu sevi tādu, kāda viņa ir – 44. izmēra cukurgraudiņš 32. izmēra sausiņu pārpildītajā Holivudā, Mia gadiem ir cīnījusies ar diētām, narkotikām un depresiju. Tagad viņa ir viena no tām, ar kuru gribas draudzēties un kuras dzīves uztveri apbrīnojam.

Vēl jaunajā «Cosmo» ir burvīgs raksts par to, kāpēc ir pienācis stringa biksīšu ēras gals. Vai tu, piemēram, zināji, ka zemās džinsu jostas vietas bija radītas ar apzinātu nolūku eksponēt šauro auduma strēmelīti starp dibenvaigiem, veicinot abu spēka vienību pārdošanu?

Kaut laikā, kad gaiss smaržo pēc pavasara un... iekāres, melnas mežģīņotas stringa biksītes var nešķist tik vecmodīgas, jo noder kā seksīgs aksesuārs erotisko fantāziju realizēšanā. Iedvesmu un idejas meklē rakstā «Nerātnākās erotiskās fantāzijas – atšifrētas.» Tikpat juteklisku noskaņu baudīsi pavedinošajā brīvdienu stila modes foto sesijā un rakstos par to, kāpēc vīriešiem sekss tūlīt pēc pamošanās ir tik svarīgs, kā iekārtot guļamistabu un sniegt mīļotajam labāko masāžu viņa mūžā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu