Kā Andrim Kivičam izdevās zaudēt 15 kilogramus (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sabiedrībā pazīstami cilvēki arvien biežāk pievēršas veselīgam dzīvesveidam, lai uzlabotu savu izskatu un veselību, kā arī ielīstu drēbēs, kas vairs neder. Šādu cilvēku panākumi var iedvesmot arī jūs. 

Mūziķis Andris Kivičs (36) ievērojot veselīgu dzīvesveidu un nodarbojoties ar sportiskām aktivitātēm zaudējis 15 kilogramus, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Kivičs ne tikai mājas ledusskapī ierīkojis savu īpašo plauktu, kur atrodas tikai viņa uzturs, bet arī pavada laiku nodarbojoties ar sportu.

«Trīs mēnešu laikā ir izmēģināts daudz metožu, lai samazinātu lieko svaru un galvenais - lai pārbaudītu sevi, vai varu būt disciplinēts. Svarīgākā tievēšanas un labas pašsajūtas formula ir šāda: katru otro dienu, sadedzinot taukus, pusotru stundu skrienu un vēl sporta laukumā veicu pievilkšanos, kā arī vēdera preses vingrinājumus. Tāpat sekoju līdzi savai ēdienkartei - cenšos ēst veselīgi, turklāt pārtiku, kurā ir vairāk olbaltumvielu. Reizēm ieturu atslodzes dienas, kad dzeru paniņas, ēdu dažādus salātus,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījis Andris Kivičs.

Kivičs apmeklējis arī baseinu, tomēr sapratis, ka tas nav viņam piemērots veids, kā nomest svaru. Visgrūtākais esot bijis pirmais mēnesis. «Tagad man ir fantastiska sajūta, varu skriet bez piepūles. Tā man ir balva par ieguldīto laiku un sevis pārvarēšanu,» priecīgs atklājis Kivičs.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu