Kā apgūt svešvalodu ātri un ar garantētu rezultātu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: QUICK TEACHER

Kā zināms, garantētu rezultātu sola daudzi, taču garantiju, ka Jūs patiešām sasniegsiet vēlamo mērķi, sniedz reti.

QUICK TEACHER

Lūk, ko saka paši eksperimenta dalībnieki:

Agris, 58 gadi, pagaidām bezdarbnieks:
«Man likās, ka manā vecumā apgūt valodas ir grūti un, ko tur slēpt patiesību, es domāju, kas tas ir pat neiespējami. Tā sanācis, ka mani bērni ir pārcēlušies uz Kanādu un jau kuro gadu aicina mūs pie sevis. Manā gadījumā esmu ļoti ieinteresēts iemācīties valodu, bet sākumā man bija ļoti grūti pierast pie šādas mācību metodes – ar datoru, bet vēlāk man iepatikās, ka neviens mani nekontrolē, izņemot mani pašu un programmu. Un programmu nevar apmānīt. Kopumā esmu ļoti apmierināts ar rezultātiem, man viegli padevās jauno vārdu apguve. Domāju, kas būs daudz grūtāk tos apgūt un iegaumēt. Tā es biju labi sagatavojies sarunvalodas apguvei, sāku saprast atsevišķus vārdus un teikumi sāka virknēties paši par sevi. Esmu pateicīgs eksperimenta veidotājiem par iespēju ātri un rezultatīvi sagatavoties jaunajai valodas videi. Ticiet man, manā vecumā tas nemaz nav tik viegli. Man tā ir personīga uzvara!»
 
Viktorija, 36 gadi, mājsaimniece un divu bērnu māte:
«Šajā eksperimentā piedalīties man ieteica vīrs. Viņš teica, lai aizeju un pamēģinu. Es jau sen plānoju sākt mācīties angļu valodu, bet, kā parasti, kaut kas traucēja sākt nodarbības. Te piesaistīja ērts nadarbību laiks un tas, ka ļoti tuvu mājām. Sākumā šķita neierasti mācīties «viens pret vienu ar datoru», bet pēc pāris nodarbībām man iepatikās tas, ka strādāju un mācos savā ritmā. Man patika paātrinātās iegaumēšanas režīms un spēles elements «Virtuālajā skolotājā». Noslēguma intervijā man bija pārsteigums pašai par sevi, ka es visu saprotu, ko man jautā, ka atbildes virknējas pašas par sevi, ka es nemeklēju vārdus, vārdi ir manā atmiņā jau nepieciešamajās konstrukcijās un frāzēs. Es šo eksperimentu nosauktu tā – «Tici sev! Tu vari!»»
 
Olga Beleckaja, angļu valodas pasniedzēja, galvenā eksperimenta speciāliste:
 
«Visiem brīvprātīgajiem bez izņēmuma bija ļoti ierobežotas zināšanas. Tas, kā apmācāmie pilnveidoja savas valodas zināšanas mācību laikā, turpina pārsteigt daudzus mūsu kolēģus. Programma paplašināja apmācāmo vārdu krājumu, atbrīvoja no nepārliecinātības važām un iemācīja runāt tik īsā laikā! Visi grupas dalībnieki sāka runāt angliski, iemācījās audiāli uztvert angļu runu un tekoši spriest par ikdienas tēmām. Viņu vārdu krājums paplašinājies un viņi jebkurā situācijā spēs sazināties ar runātājiem, kam angļu valoda ir dzimtā.»
 

QUICK TEACHER

«Mēs ne tikai pārdodam programmas. Mēs piedāvājam Jums palīgrīku ātrai svešvalodas apguvei. Un tikai tad, kad Jūs valodu apgūstat, mēs uzskatām savu darbu par padarītu.
 
Vai programma QUICK TEACHER ir efektīva, vai ar tās palīdzību var apgūt svešvalodu? Tūkstoš QUICK TEACHER lietotāju pieredze visā pasaulē un brīvprātīgo grupas, kuri piedalījās eksperimentā, apstiprina – rezultāts ir garantēts!»
 

www.QT.lv

 
*Maksas saturs
 
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu