Kā ar ūdeni ārstēt audzējus un citas neārstējamas slimības (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdevniecībā «Avots> izdota Genādija Garbuzova grāmata «ūdens audzējus un citas neārstējamas slimības»

Ūdens ir pašas pirmās zāles.

Par to savā pieredzē pārliecinās aizvien vairāk un vairāk cilvēku, šādus secinājumus izdara aizvien vairāk zinātnieku. Sensacionālus atklājumus šajā jomā izdarījis Soču dziednieks un biologs Genādijs Garbuzovs, zinātnieka B. Bolotova uzskatu paudējs.

Kā mākslīgi iegūt dzīvu rasu? Kā ar ūdens palīdzību iešūpot organisma metabolisko svārstu? Kā izmantot ūdeni informācijas pārraidīšanai? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem jūs atradīsiet atbildes šajā unikālajā grāmatā.

Autora ieteiktā kompleksā onkoloģisko saslimšanu ārstēšanas metode ir pa drusciņai savāktas daudzu onkoloģisko slimnieku visdažādākās pieredzes apkopojums. Šiem cilvēkiem izdevies uzveikt slimību, kas tika uzskatīta par neizārstējamu.

Grāmatā ieteiktā metodika ir ne vien efektīva, bet arī pilnīgi droša. Tāpēc autors iesaka neko no ieteiktā neatlikt uz ilgāku laiku, bet izmantot nekavējoties, lai kāds būtu pacienta stāvoklis. Vienīgi atcerieties: sekmju garantija ir jūsu pilnīga uzticība un neatlaidība.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu