Kā attīstīt un izmantot savu intuīciju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tas ir tik vilinoši - uzzināt, kas slēpjas aiz mūsu ikdienišķās pieredzes, domām, emocijām un sajūtām. Tieši intuīcija ir ceļvedis plašajā beznosacījumu mīlestības un prāta pasaulē.

Šerija Dillarda, profesionāla terapeite un medijs, ir atklājusi, ka intuīcija un garīgā izaugsme ir dabiski saistītas. Šī grāmata piedāvā personisku pieeju garīgajai attīstībai, aplūkojot četrus dažādus intuīcijas veidus un atklājot, kā attīstīt katra veida īpašās spējas. Šī grāmata ir paredzēta gan iesācējiem, gan pieredzējušiem medijiem un piedāvā vienkāršu, pakāpenisku attīstības plānu.

Grāmatas autore piedāvā iespēju noteikt savu intuitīvo veidu – fiziskais, mentālais, emocionālais vai garīgais. Kad tas ir noskaidrots, pārlasot nākamās lappuses, uzzināsi vairāk par katra intuitīvā veida dabu, personību, stiprajām pusēm un iespējamām grūtībām. Varēsi attīstīt savas psihiskās spējas ar meditāciju un vingrinājumu palīdzību, kas paredzēti tavam īpašajam intuīcijas veidam.

Šerija Dillarda jau vairāk nekā divdesmit gadu ir profesionāla terapeite un medijs. Viņa ir palīdzējusi policijai slepkavības lietu risināšanā un pazudušu cilvēku meklēšanā. Dillardai ir bakalaura grāds psiholoģijā un maģistra grāds teoloģijā/reliģiskajā konsultēšanā.

Visas grāmatas garumā autore dalās aizraujošos stāstos no savas profesionālās pieredzes, kas apliecina intuīcijas neticamo spēku un tās saikni ar garu pasauli, iekšējo gudrību un augstāko es.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu