Kā izaugt garākai?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alises mamma

Sveiki! Mans jautājums ļoti mani nomoka. Es esmu 16 gadus jauna meitene, bet mans augums ir tikai 157 cm, šķiet, esmu pārstājusi augt, ejot katru gadu apskati pie daktera, garums nemainās.

Jābūt taču kādai iespējai, lai kaut ko darītu lietas labā, ko būtu ieteicams ēst, lai pastieptos garumā? Neesmu arī ļoti tieva, man ir vidēja miesas būve, es pieņemos platumā, nevis garumā.

Sveika! Tu augsi vēl aptuveni līdz 18 gadu vecumam, tāpēc pagaidām nav iespējams pateikt, vai Tavs augums paliks tāds pašreizējā līmenī. Tomēr, ja Tavi vecāki ir neliela auguma, ir lielāka iespēja, ka Tu īpaši garāka nepastiepsies. Bet vai tas ir iemesls satraukumam? Ja Tu nesapņo par basketbolistes vai modeles karjeru, Tavs augums ir pilnīgi normāls.

Starp citu, daudzas slavenības, piemēram, superzvaigzne Madonna, ir daudz mazāka auguma, un tas viņām netraucē spīdēt! Tāpat auguma vizuālai pagarināšanai var ņemt palīgā apģērbu — svinīgos gadījumos augstpapēžu kurpes, ikdienā — kurpes ar nelielu papēdīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu