Kā pastāvēt par sevi smalkajās aprindās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdevniecībā «Kontinents» izdots Lindas Frānsisas Lī romāns «Dūjas ceļš». No angļu valodas tulkojusi Inguna Gulbe, vāka dizains Dairis Hofmanis.

Metjū Hotorns izglābj Fīnijas dzīvību vilciena katastrofā Āfrikā. Fīnija pat nenojauš, ka tobrīd viņš ir izglābis arī savu dvēseli…

Dzimušai Amerikā, bet uzaugušai Āfrikā, baltā fabrikanta ģimenē,  Fīnijai reiz ir jāatgriežas vecāku dzimtenē un jāprot pastāvēt par sevi smalkajās aprindās. Nepieradināma un brīva, ar gluži atšķirīgiem ieradumiem, Fīnija ierodas Bostonā…

Lindai Frānsisai Lī izdevies radīt apbrīnojami romantisku vēstījumu, kura varoņu dzīve noris starp mežonīgu eksistenci Āfrikas kontinentā un civilizētās Amerikas augstākajām aprindām. Asprātīgi dialogi, ticami likteņa pavērsieni, mīlestības klātbūtne… Ik lappusē uzšvirkst kāds jauns noslēpums, kāda intriga, kas pārņem lasītāju savā varā līdz pat pēdējai grāmatas lappusei.

Romānam jau no pirmās izdošanas dienas ir grandiozi panākumi. Lindas Frāsisas Lī spalvai pieder arī satraucošais un smalki sarkastiskais romāns «Sātans sieviešu līgā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu