Kā savu draugu kontrolē pasaulē greizsirdīgākā sieviete (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celesteh, CC BY-SA 2.0

Melu detektori, telefonu pārbaudes, izsekošana un citas aktivitātes, lai pārbaudītu vīra uzticību, tā ir neliela daļa no kāda Anglijā dzīvojoša pāra ikdienas

Debija Vuda (42) domā, ka ir pasaulē visgreizsirdīgākā sieviete, jo slimīgi un nepārtraukti grib pārliecināties par sava drauga Stīva (30) uzticību.

Debijas greizsirdība ir pāraugusi paranojā - ja Stīvs aizgājis uz veikalu pēc piena, atgriežoties sieva pārbauda viņu ar melu detektora palīdzību, ja nepieciešams, dodas uz veikalu, sameklē pārdevēju un noskaidro taisnību. Iespējams, ka vīrs veikalā ir paskatījies uz kādu pārdevēju, tas Debiju padara ļoti nervozu.

Debija neskaitāmas reizes dienā pārbauda Stīva e-pastu, banku kontus, telefonu, viņam ir aizliegts skatīties TV programmas, jo tajās redzamas skaistas sievietes, un Debiju pārņem panika iedomājoties, ka viņš uz tām, kamēr viņa neredz, skatās ar īstu čūskas skatienu.

Debija dzimusi Skotijā, 10 gadus pavadījusi ASV, atgriezusies dzimtajā pusē, jo piedzīvojusi ļoti sāpīgu ilggadīgu attiecību pārtraukšanu. Viņa nolēmusi, ka attiecībām turpmāk viņas dzīvē nebūs vietas. Pēc gada viņa sociālajos tīklos, draugu mudināta, iepazinusies ar Stīvu. Pēc satikšanās sapratusi, ka šis vīrietis viņai ir īstais, sākusi sarakstīties ar Stīvu, bet pēc pusgada nolēmuši dzīvot kopā.

Vēlāk Debija uzzinājusi, ka iepazīšanās brīdī Stīvam bijusi arī kāda cita simpātija. Iespējams, visa pārdzīvotā rezultātā sieviete kļuvusi slimīgi greizsirdīga, līdz beidzot iegādājusies melu detektoru, lai nepieciešamības gadījumā pārbaudītu to informāciju, ko pati nevar pārbaudīt. Debija saka, ka bijuši daži gadījumi, kad Stīvs viņai esot melojis.

Speciālisti saka, ka šis ir Otello sindroms, to nepieciešams ārstēt, ko Debija arī darīs, jo atzīst, ka viņas greizsirdība kļūst arvien lielāka un rada arvien vairāk problēmu. Pēc ārstēšanās kursa beigām pāris domā apprecēties, raksta «dailymail».

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu