Kabaču laiviņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:

1 kabacis
1 burkāns
ķiploks
1 sīpols
sojas mērce
100 g baltmaizes grauzdiņu
tomātu mērce
200 g maltas gaļas
eļļa
pipari

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež, apcep eļļā, pieliek sarīvētu burkānu, apcep. maltajai gaļai pieliek apceptos burkānus, sasmalcinātu ķiploku, sojas mērci, pāris karotes tomātu pastas, piparus, baltmaizes grauzdiņus (baltmaizi sagriež nelielos kubiņos, apgrauzdē uz sausas pannas vai cepeškrāsnī). Kabaci pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu. Kabačos pilda sagatavoto masu, liek cepešpannā, apsedz ar foliju, cep 200 grādos 35 - 40 minūtes (pēdējās 10 minūtes foliju noņem). Pasniedz ar skābo krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu