Kādā vecumā sievietēm vislabāk patīk sekss? (99)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/yooperann/

Izrādās, ka trīs ceturtdaļas sieviešu ir pilnīgi pārliecinātas, ka sekss pēc 40 gadiem viņām patīk labāk, nekā tas bija agrāk — kad viņām bija tikai 20.

Tādi ir žurnāla «Health Plus Magazine» aptaujas dati. Aptaujā piedalījās divi tūkstoši britu sieviešu. 77% no viņām vienā balsī apgalvoja, ka tagad, savos četrdesmit, sekss viņām patīkot labāk nekā jaunībā.

67% aptaujāto sieviešu ir vienisprātis, ka pats labākais sekss viņām bijis laulībā ar vīru, 87% savukārt droši zina, ka savos 40 gados sekss viņām liekas tikpat svarīgs kā pirms 20 gadiem. 45% ir pilnīgi pārliecinātas, ka pēc 40 viņas grib ar seksu nodarboties vēl biežāk nekā līdz šim.

79% aptaujāto sieviešu ir pilnīgi pārliecinātas, ka pat ilgstošā kopdzīvē ar vienu un to pašu vīrieti sekss sievietēm neapnīkst. To var izskaidrot ar to, ka pēc 40 gadiem sievietes gultā esot daudz atraktīvākas nekā jebkad agrāk (69%), turklāt viņām savs ķermenis patīkot pat labāk nekā jaunībā, kad tas bija vingrāks un svaigāks (tā apgalvo 66% sieviešu), tāpēc arī ar seksu viņas nodarbojas krietni pārliecinātāk (70%).

Žurnāla «Health Plus Magazine» redaktore Kolete Herisa apgalvo: «Nobriedušām sievietēm ir apnikuši ļautiņi, kuri stāsta, ka sekss paredzēts tikai jaunietēm vecumā no 16 līdz 39 gadiem, kā arī slavenībām. Gluži otrādi — tikai pēc 40 sievietes beidzot patiesi zina, kā baudīt kaislības augļus kopā ar mīļoto vīrieti.»

Komentāri (99)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu