Kādam francūzim izmēra dēļ neļauj atgriezties mājās (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: puuikibeach, CC BY-SA 2.0

Kāda franču ģimene bijusi spiesta palikt Čikāgas lidostā, jo lidsabiedrība «British Airways» aizliegusi viņu dēlam kāpt lidmašīnā ar aizbildinājumu, ka viņš ir pārāk liels, ziņo «Thelocal.fr».

22 gadus vecais Kevins Šenai ASV bija izgājis pusotru gadu ilgu ārstēšanas kursu, lai cīnītos ar hormonu traucējumiem. Pēc ārstēšanās kursa viņš svēra 227 kilogramus. Atpakaļ uz dzimteni ar lidmašīnu viņam vairs nebija iespējams tikt.

«Mēs visā vainojam «British Airways», jo viņi mūs šeit nogādāja, bet tagad ir arī šeit mūs pametuši,» teica jaunā vīrieša māte, kura bija tuvu asarām, kad vietējam telekanālam skaidroja radušos situāciju.

Mēģinot atrast problēmai risinājumu, Šeinai ģimene lidostas viesnīcā pavadīja vairāk nekā nedēļu, kamēr viņiem sāka aptrūkties nauda. Tad ģimene nolēma, ka viņu vienīgā izeja ir ar vilcienu doties uz Ņujorku, lai no turienes ar kruīza kuģi «Queen Mary» dotos pāri okeānam atpakaļ uz mājām Francijā.

«British Airways» informēja, ka viņu personāls šobrīd aktīvi strādā, lai atrastu kādu risinājumu. «Diemžēl mums šo pasažieri nav iespējams uzņemt nevienā no mūsu lidmašīnām, neriskējot ar viņa drošību,» papildināja uzņēmuma pārstāvis.

Kevinam Šeinai 24 stundas diennaktī ir nepieciešama skābekļa padeve un medicīniskā uzraudzība. «Esmu drošs, ka daudzi tik pat lieli vai vēl lielāki cilvēki nevar ceļot, jo viņiem ir tāda pati problēma,» ar nokārtu galvu, sēžot uz stacijas soliņa, teicis jaunais vīrietis.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu