Kādas sievietes patīk vīriešiem - slaidās vai apaļīgās (231)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Man ir viena ļoti apbrīnojama draudzene. Pirmkārt, viņa ir pārliecināta optimiste, otrkārt, talantīga un skaista sieviete. Uz ielas vīrieši regulāri atskatās un pielūdzēju skaits ir ievērības cienīgs. Taču pats interesantākais - vizuāli viņas āriene nebūt nav tā ko mēs esam pieraduši redzēt uz glancēto žurnālu vākiem, raksta  [s:44466]

Manu draudzeni sauc Elza un viņa sver 90 kg. Protams neviens nezina precīzo svaru, bet vizuāli izskatās daudz vairāk nekā mūsdienu modeles. Un tas viņu nemaz nebojā, bet gluži otrādi piešķir īpašu šarmu. Man vienmēr bijis pārsteigums, kāpēc viņa tik ļoti patīk vīriešiem.

Kāpēc vīriešiem patīk slaidās?

Mūsdienu jaunieši pārāk daudz uzmanības pievērš televizoram un datoram. Bet tie diktē savus skaistuma ideālus. Viss, kas atšķiras no tā ko rāda ekrāns tiek uzskatīts par neinteresantu. Lai arī šīm uzspiestajām normām ļoti grūti pretoties, vairumam cilvēku nav svarīgas.

Tomēr cilvēks - ir sociāla būtne. Un ja kāds pēkšņi nolemj, ka vispārējās normas nav domātas viņam, tad noteikti atradīsies kāds, kas norādīs uz viņa nevērību un izteiks savu nosodījumu. Un vēlme nebūt izstumtajam bieži vien ir lielāka nekā personīgās identitātes saglabāšana.

Viedoklis mainās tikai ar gadiem, kad uzkrājas pieredze un rodas sapratne, ka ķermenis - tas nav vienīgais, kas izdaiļo cilvēku. Un jā, ar gadiem tas mēdz mainīties.

Vēl viena īpatnība, mūsdienu pasaulē sieviete arvien mazāk tiek uztverta kā sieviete. Šodien meitenes tiek meklētas nevis bērnu dzemdēšanai, bet labai laika pavadīšanai. Kad maternitāte bija augstākā vērtē, visi saprata, ka dāmām ar formām būs daudz vieglāk iznēsāt un dzemdēt bērnus. Agrāk apaļīgas formas bija veselības un skaistuma simbols. Uz cilvēka veselīgumu norādīja sārti vaigi nevis izspiedušās ribas. Tomēr daudzas meitenes arī tagad, pēc dzemdībām kļūst apaļīgas un jāsaka arī ka stipri sievišķīgākas.

Daudzi vīrieši vēlas izskatīties vīrišķīgi, bet ne katrs ir apveltīts ar atlētisku augumu. Un tieši blakus mazai un tievai meitenei daudz vieglāk izskatīties iespaidīgi, nekā ja blakus ir «kupla» meitene. Jāsaka, ka man tas šķiet pats jocīgākais pašapliecināšanās veids.

Vēl viens faktors, kas atbaida vīriešus - zems pašvērtējums. Ja sieviete sver vairāk par 70 viņa bieži vien pati jūtas nekomfortabli, mēdz būt kompleksiana. Un protams, ka vīrietis nevēlas būt blakus tai, kas nav gatava justies brīvi un mīlēt savu ķermeni. Protams, ka ir daudz patīkamāk kontaktēties ar jautru un spilgtu meiteni, nevis tādu, kas nemitīgi sēž uz diētas, mokās ar kompleksiem un ir neapmierināta pati ar savu svaru.

Vai tiešām apaļīgās nav vajadzīgas?

Manas draudzenes piemērs liecina par gluži pretējo. Atliek vien pareizi sevi pasniegt. Pirmkārt, aizmirstiet par kompleksiem. Protams, ka sabiedrību jūs nepārveidosiet, bet mēģiniet pārveidot savu attieksmi pret sabiedrību.

Vīrieši, pirmkārt, mīl tās sievietes, kuras mīl pašas sevi. Jāiemācās par sevi rūpēties. Labs manikīrs, tīri, kopti mati un augstpapēžu kurpes, nevienu neatstās vienaldzīgu. Patiesībā ir ļoti viegli noteikt, cik ļoti sieviete sevi mīl. Atliek vien papētīt viņas garderobi. Ja tā ir «pelēcīga», drūma un vienveidīga, tas liecina par to, ka meitene nemaz necenšas kādam patikt. Ir vērt dažādot savu garderobi, ik pa laikam atļauties jaunas mantas, pievērst sev - mīļotajai vairāk uzmanības.

Var izvēlēties drēbes, kas ne tikai vizuāli koriģēs jūsu augumu, bet arī uzsvērs priekšrocības. Piemēram, lieciet akcentu uz krūšu daļu vai izceliet savus skaistos gurnus. Drēbēm jābūt atbilstoša izmēra un piemērotas krāsas. Nevajag arī aizrauties ar kliedzošiem toņiem. Šodien jau ļoti daudzi modes dizaineri veido ļoti skaistas un izsmalcinātas kolekcijas tieši apaļīgām dāmām, tāpēc problēmu ar apģērbu nevajadzētu būt.

Mīlestība pret sevi izpaužas arī rūpēs par savu ķermeni - masāžas, relaksējošas vannas, aromaterapija - ne tikai uzlabos ārējo izskatu, bet lieliski uzlabos arī noskaņojumu un pašsajūtu.

Visvairāk pretējā dzimuma uzmanība tiek pievērsta tieši smaidīgām, pozitīvām meitenēm. Tikai atbrīvota, ar dzīvi apmierināta dāma spēj jautri smieties, jokot un kvalitatīvi atpūsties. Tieši par šādu sievieti sapņo vairums vīriešu, lai blakus viņai varētu aizmirst par ikdienas rūpēm, pēc garās darba dienas atbrīvoties un atpūsties. Un tad jau pozitīvās emocijas ņem virsroku, bet figūras nepilnības un vispārpieņemtie standarti kļūst mazsvarīgi.

Tiesa, nevajag aizmirst arī, ka pārlieka jautrība un izlaidība arī nav labākais variants - visam jābūt ar mēru.

Par sevi jārūpējas neatkarīgi no tā cik liels ir svars. Apaļīgās formas ir lieliski apvienojamas ar nostieptu ādu. Strijas un celulītu var likvidēt. Kā arī muskuļiem jābūt tonusā. Tas nebūt nenozīmē, ka 24 stundas diennaktī jāpavada sporta zālē, bet vingrojumu komplekss vismaz 1-2 reizes nedēļā nebūtu slikti. Tas būs gan veselīgi, gan arī palīdzēs atbrīvoties no nepatīkamās aizdusas.

Un galvenais - esiet sievišķīgas. Protams, ka mūsdienu sievietes pašas spēj gan durvis sev atvērt, gan somas ar produktiem sanest. Tomēr ļaujiet vīrietim patēlot bruņinieku. Ļaujiet viņas risināt svarīgos jautājumus, būvēt mājas, pelnīt naudu ģimenei, lutināt savu sievieti. Lai viņi jūsos redz nevis parteri, kas pati visu var, bet mūzu, par kuru jārūpējas un kas dažkārt ir pilnīgi nevarīga.

Izrādās, ka būt vēlama un iekārojama var kļūt jebkuras svara kategorijas sieviete. To pierādīja arī manas draudzenes piemērs. Lai arī mans svars atbilst vidējam - šie padomi noderēs gan man, gan arī jebkurai citai sievieti.

Rīt došos uz masāžu, laiks arī man parūpēties par sevi. Galu galā pavasaris tuvojas!!!

Komentāri (231)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu