Kādēļ izjuka Lindas <i>Leen</i> un Jaunupa attiecības?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova/Lita Krone

Nedēļas sākumā parādījās informācija, ka pašķīrušies Edgars Jaunups un Linda Leen. «Vakara ziņas» centušies noskaidrot, kas bijis attiecību sabrukuma iemesls.

«Jā, tā ir taisnība, mēs ar Lindu kādu laiku vairs neesam kopā. Tā ir mana privātā dzīve, un es neko sīkāk nevēlos komentēt,» šķiršanās faktu «VZ» komentējis Jaunups. Taču mēģinājumi telefoniski sazināties ar Lindu beigušies bez rezultātiem, esot vienīgi saņemta Lindas lakoniska atbilde e-pastā: «Jā, esam šķīrušies».

Pirmo reizi Linda Leen ar Jaunupu sabiedrībā kopā parādījušies 2006. gada nogalē, apmeklējot sieviešu basketbola spēli starp «TTT Rīga» un «MBK Ruzomberok». Kādu laiku pāris piekopis ierasto «mēs esam tikai draugi» stratēģiju, tomēr kādā brīdī attiecības vairs nav slēpuši - Jaunups bieži apmeklējis Lindas muzikālos pasākumus.

Par šķiršanās iemesliem abi kategoriski atsakoties runāt, tāpēc atliekot vien minēt, kas pielicis punktu abu kopdzīvei. Kā vienu no iemesliem «VZ» min Jaunupa aktīvo politisko dzīvi, kuras ietvaros viņš neskaitāmas reizes esot pieķerts sabiedriskās vietās ar dažādām daiļā dzimuma pārstāvēm. Jaunups šīs tikšanās vienmēr esot norakstījis uz politikas diktētu nepieciešamību. Leen,neļaujoties provokācijām, vienmēr attaisnojusi draugu: «Edgars priekšvēlēšanu laikā tiekas ar daudziem cilvēkiem – sievietēm un vīriešiem; tikšanās notiek dažādās vietās, arī kafejnīcās.»

Tomēr pagājušā gada vidū, kamēr Linda uz trim nedēļām bijusi ceļojumā uz Losandželosu, Jaunups esot atklāti samelojies. Viņš solījies savu 30. dzimšanas dienu svinēt tikai ģimenes un tuvāko draugu lokā taču «VZ», šajā dienā esot pieķēris politiķi braucam Jūrmalas virzienā kopā ar basketbola kluba «VEF Rīga» direktori Lailu Spaliņu, ar kuru kopā viņš esot redzēts arī agrāk. Arī Rīgas domē varējis manīt, ka Jaunupu ar tā laika mēra Aivara Aksenoka preses sekretāri Spaliņu un biroja vadītāju Baibu Pirktiņu vienojot īpaša draudzība.

Pagale viena gan nekad nedeg – pagājušā gada rudenī Linda Leen pieķerta diezgan samiegojusies iznākam no kādas ēkas Tērbatas ielā kopā ar fotogrāfu Nilu Vilni. «Ar Lindu man ir tikai formālas biznesa attiecības. Pirmdienas rītā viņai, man un pasākumu aģentūras «Meduza» direktorei Dacei Ozolai Lindas menedžmenta telpās Tērbatas ielā notika tikšanās sakarā ar videoklipa veidošanu vienai no albuma dziesmām,» toreiz situāciju esot komentējis fotogrāfs. Taču pagājuši jau četri mēneši un ziemas dziesmas nu esot nomainītas pret mīlas dziesmām, bet videoklips tā arī neesot parādījies pat Lindas oficiālajā mājaslapā internetā, novēroja «Vakara ziņas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu