Kādi laikapstākļi mūs sagaida nākamnedēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien laika apstākļus Latvijā noteiks neliels augsta spiediena atzars, līdz ar to gan nakts, gan diena paies pārsvarā bez nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Nakts laikā vietām Latvijā gaidāma migla. Naktī gaiss atdzisīs līdz +2...+7 grādiem, savukārt dienas laikā saule gaisu sasildīs līdz +13...+18 grādiem, tikai Kurzemes piekrastē diena būs nedaudz vēsāka.

Sākot ar svētdienu laika apstākļus Latvijā jau atkal noteiks zema spiediena ieplakas, tādēļ gaidāms nepastāvīgs laiks: bieži līs, bet atsevišķās dienās iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēni līdz mēreni vēji. Gaisa temperatūra naktī gaidāma no +4...+9 grādiem darba nedēļas sākumā, līdz 0...+7 grādiem nedēļas vidū, savukārt maksimālā gaisa temperatūra gaidāma galvenokārt +11...+16 grādu robežās, tomēr nedaudz vēsāks būs piekrastes rajonos.

Ceturtdien Latvijas teritorijai no austrumiem tuvosies anticiklons, tādēļ nokrišņi pakāpeniski mitēsies un mākoņi izklīdīs. Vējš iegriezīsies no dienvidu puses, un Latvijā ieplūdīs siltāks gaiss: naktīs gaisa temperatūra vairs nebūs zemāka par +7...+12 grādiem, bet darba nedēļas beigās dienas laikā tā sasniegs pat +18...+23 grādus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu