Kāds laiks būs šonedēļ un valsts svētkos? (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Laika apstākļi šajā nedēļā būtiski nemainīsies, bet valsts svētkos – 18.novembrī, visticamāk, būs saulains, taču vēsāks laiks.

Laika ziņu speciālists Toms Bricis Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» stāstīja, ka nedēļa kopumā būs sausa un salīdzinoši silta, laika apstākļi būs nemainīgi.

Tikai atsevišķās dienās vietām var nedaudz uzlīt, bet gaiss dažviet iesils līdz pat +10 grādiem. Kopumā gaisa temperatūra dienā būs +3…+8 grādu robežās.

Runājot par nedēļas nogali, Bricis norādīja, ka prognozes patlaban ir iepriecinošas – sestdien un svētdien būtiski nokrišņi nav gaidāmi, uzspīdēs saule. Vienlaikus gan viņš minēja, ka gaisa temperatūra būs vēsāka, visā valstī amplitūdā no +1 līdz +7 grādiem.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka šodien vietām gaidāms neliels īslaicīgs lietus. Mēreni stiprs rietumu vējš, kas vietām brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē (m/s), jūras piekrastē līdz 20 m/s.

Gaiss dienā iesils līdz +7…+10 grādiem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu