Kādu interjeru izvēlēties holeriķim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.imebeles.lv

Cilvēki ar holeriķa temperamentu ir kustīgi un enerģiski, viņi alkst pēc jauniem iespaidiem, un viņu simpātijas ātri mainās, tāpēc dažreiz šo cilvēku mājokļos vērojams dažādu stilu sajaukums.

Krāsas holeriķa mājoklī var atdzesēt viņa virmojošo temperamentu. Holeriķiem ir raksturīga netradicionālu krāsu savienojumu izvēle. Psihologi iesaka izmantot zilo un zaļo. Tās palīdzēs holeriķa nervu sistēmai atpūsties un nomierināties. Telpu nevajadzētu piegružot ar mēbelēm, te derēs minimālisma vai HiTech interjers, jo holeriķis piepilda telpu ar sevi, nevis ar mantām. Ideālas būs transformējamas mēbeles, jo tās var mainīt, pārveidot.

Patiks arī vairāku līmeņu apgaismojums, ko var regulēt atkarībā no noskaņojuma. Arī oriģinālie gaismekļi varēs iepriecināt, jo holeriķiem patīk viss jaunais.

Radot interjeru temperamentīgiem cilvēkiem, īpaši rūpīgi jāpārdomā atpūtas zona, jo pa dienu šie enerģiskie cilvēki parasti ļoti nogurst.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu