Kādu signālu vīriešiem raida dziļi dekoltē (66)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kāpēc vīriešiem ir problēmas ar acu kontaktu? Tāpēc, ka krūtīm nav acu. (Joks.)

Krūtis to seksuālajā un reproduktīvajā virsotnē — ap trīsdesmit gadu vecumu — ir sievietes ķermeņa daļa, ko vīrieši iecienījuši visvairāk. Ne jau velti tās redzamas vīriešu žurnālu centrālajos atvērumos, tās atsedz erotiskās dejotājas un tās tiek rādītas reklāmās, kuru mērķis ir piesaistīt ar seksuālo pievilcību.

Krūšu apjomu veido taukaudi, kas dod tām noapaļotu formu. Krūšu apmērs nav saistīts ar piena «ražošanu». Sievietēm, kurām nav bērnu, ir sārti krūšu galiņi, mātēm ir tumšāki, brūngani, un pērtiķu mātītēm vispār nav krūšu. Primātu krūtis izaug grūtniecības laikā un pēc tam samazinās, bet cilvēku krūtis pastāvīgi ir palielinātas un grūtniecības laikā mainās visai nedaudz. Lielākoties tās kalpo vienam skaidram mērķim — seksuālajai signalizācijai.

Kad cilvēki staigāja uz visām četrām, tiem bija apaļas, gaļīgas sēžamvietas, kam bija galvenā loma vīriešu piesaistīšanā, jo tie seksuālās tuvības aktu ar savām partnerēm sāka no mugurpuses. Bet kopš tā laika, kad cilvēki sāka staigāt uz divām kājām, krūtis kļuva lielākas, lai piesaistītu vīriešus, kas tuvojās no priekšpuses.

Kleitas ar dziļu izgriezumu un stingri krūšturi erotiskos signālus pastiprina, jo rada bedrītes, kas imitē sievietes sēžamvietas izskatu. Dažas sievietes, pirmoreiz izdzirdot par šo bedrīšu nozīmi, ir šausmās, bet citas to izmanto maksimālam labumam.

Starp citu, tikai daži vīrieši var pateikt atšķirību starp līdzīgajām krūšu bedrīšu un dibenu fotogrāfijām.

Zoologs Desmonds Moriss ir atklājis, ka vienai no katrām divsimt sievietēm ir vairāk nekā divas krūtis, kas ir atavisms no tiem laikiem, kad cilvēkiem, tāpat kā daudziem citiem primātiem, bija lielāks pēcnācēju metiens un vajadzēja lielākas iespējas tos pabarot. Trešā krūts virs labās krūts pie paduses ir redzama pat Mēļas Venerai.

Krūtsgalu ietver sārts vai brūngans laukums, ko sauc par areolu. Tas sastāv no sīkiem dziedzeriem, kuri seksuālu darbību laikā izdala smaržu, kas iedarbojas uz vīriešu smadzenēm. Tas izskaidro, kāpēc vīriešiem patīk pavadīt tik daudz laika, spiežoties pie sievietes krūtīm.

Visi pētījumu rezultāti apliecina, ka vīriešiem patīk visdažādāko formu un izmēru krūtis un krūšu bedrītes un nav nozīmes, vai krūtis ir citrona lielumā vai izskatās kā arbūzi.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu