Kādus medikamentus meklē internetā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Analizējot cilvēku ieradumus iepērkoties un meklējot aptieku produktus internetā, MyMed.lv secina, ka meklētākie ir produkti vielmaiņas uzlabošanai un liekā svara samazināšanai, tad seko produkti saaukstēšanās ārstēšanai, vitamīni grūtniecēm un produkti imunitātes stiprināšanai, portālu «Apollo» informēja Artis Grīnvalds, «MyMed.lv» direktors.

Apkopojot datus par pirmajiem sešiem interneta aptiekas MyMed.lv darbības mēnešiem, varam izdarīt pirmos secinājumus par cilvēku ieradumiem internetā. Kopumā šajā laikā MyMed.lv ir jau vairāk kā 150 000 lapas skatījumu.

Apmeklētākās interneta aptiekas produktu sadaļas, kurās cilvēki pavadījuši visvairāk laika ir:

1. Medicīniskā kosmētika- vairāk kā 25% no visiem lapas skatījumiem. Skatītākā ir medicīniskā kosmētika tieši sejas ādai, tad seko ķermenim, sauļošanās kosmētika un kosmētika matiem.

2. Vitamīni un uztura bagātinātāji- vairāk kā 20% no visiem lapas skatījumiem. Apmeklētākās sadaļas ir uztura bagātinātāji vielmaiņas uzlabošanai un liekā svara samazināšanai, tad seko vitamīni matiem, nagiem, ādai un vitamīnu kompleksi pieaugušajiem.

3. Medicīnas un higiēnas preces- vairāk kā 13% no visiem lapas skatījumiem. Lielākā interese ir bijusi par produktiem, kas domāti seksuālajai veselībai, tad seko sieviešu higiēnas preces un mutes dobuma higiēnas līdzekļi.

4. Kontaktlēcas un to kopšanas līdzekļi- vairāk kā 10% no visiem lapas skatījumiem. Likumsakarīgi, ka apmeklētākās ir mēneša un pagarinātās lietošanas kontaktlēcu sadaļas, kam seko krāsaino kontaktlēcu sadaļa.

Savukārt, konkrēti meklētākie produkti ir:

1. vielmaiņas uzlabošanai un svara samazināšanai;

2. saaukstēšanās ārstēšanai;

3. sieviešu vitamīni un īpaši vitamīni grūtniecēm;

4. imunitāti stiprinoši vitamīni un uztura bagātinātāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu