Kaķis izdzīvo pēc pusstundu ilgas «mazgāšanās» veļas mašīnā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Austrālijā kāds četrus mēnešus vecs Persijas kaķēns brīnumaini izdzīvojis pēc pusstundu ilgas griešanās iedarbinātā veļas mašīnā kopā ar netīro veļu, vēsta «Lenta.ru», atsaucoties uz vietējo presi.

Kā pavēstīja kaķenītes saimniece Lindsija Rodžersa, visticamāk, viņas mīlule ielēca veļas mašīnā, lai nosnaustos tur saliktajās drēbēs. Kad Rodžersa nolēma mazgāt drēbes, viņa iebēra veļas mazgājamo pulveri, mīkstinātāju, aizvēra mašīnas durvis un ieslēdza 30 minūšu programmu.

Kad veļas mašīna beidza darboties, Rodžersa sāka ņemt laukā tīrās drēbes un izdzirdēja ņaudēšanu. Ieraudzījusi kaķēnu, viņa nespēja noticēt savām acīm. «Es vienkārši nespēju noticēt, ka Kimba ir izdzīvojusi, jo ūdens izgriešanas režīmā centrifūga griežas ļoti ātri,» atzina kaķenes saimniece.

Izvelkot kaķēnu no veļas mašīnas, saimniece viņu aizveda pie veterinārārsta, kas izrakstīja Kimbai zāles - veļas pulvera dēļ viņai iekaisa acis. Pēc Rodžersas vārdiem, jau pāris stundas pēc ārsta apmeklējuma viņas mīlule «atkal sāka murrāt kā mazs motoriņš».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu