Kaķis saimniekam dāvanā atnes marihuānas maisiņu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zaimoku_woodpile, CC BY-SA 2.0

Jaunzēlandes policija par noziedzības apkarošanu uzslavējusi kaķi, kurš apmulsušajam saimniekam dāvanā atnesa maisiņu ar pieciem gramiem marihuānas.

Kaķi mēdz izrādīt pieķeršanos savam saimniekam, atstājot uz lieveņa nomedītu putnu vai peli. Taču mājas mīlulis pārsteidzis kādu jaunzēlandieti, uzdāvinot viņam maisiņu ar narkotikām. Kaķa saimnieks par atradumu paziņoja policijai.

«Dzirdēts par kaķiem, kuri nes mājās beigtus putnus vai žurkas, bet savas karjeras laikā nekad neesmu redzējis ko šādu,» laikrakstam «Otago Daily Times» klāstīja seržants Rīss Manro. «Nekad nevar zināt, kurš piespiedīs tevi uzvesties kārtīgi.»

Manro sacīja, ka marihuānas īpašnieks vēl neesot ticis noskaidrots, taču policija pārbaudīšot uz maisiņa atrodamos pirkstu nospiedumus.

Viņš uzskata, ka kaķi kādreiz varētu papildināt narkotiku apkarotāju rindas. «Mums ir speciāli šim uzdevumam apmācīti suņi, taču nākotnē mēs varētu apdomāt arī kaķu iesaistīšanu,» teica Manro.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu