Kalnciems turpmāk vairs nevadīs Latvijas Ūdens motosporta federāciju (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas ūdens motosporta federācijas (LŪMSF) ilggadējais prezidents Modris Kalnciems nolēmis neturpināt vadīt šo organizāciju un vairs nepārraudzīt ūdens motosporta dzīvi valstī.

Par šādu lēmumu Kalnciems publiski paziņošot LUMSF paredzētajā valdes sēdē 4. janvārī.

«Esmu jau vairākus gadus apsvēris šo soli, bet tagad tas tiks realizēts dzīvē, jo ir daudz un dažādi objektīvi un arī subjektīvi faktori. Ir jānāk kādam jaunam cilvēkam, ar redzējumu par nākotni,» savu lēmumu skaidrojis Kalnciems.

«Vairāk nekā 20 gados, kopš vadu LŪMSF Latvijas sportisti ir izcīnījuši 25 pasaules čempionu titulus, 13 Eiropas čempionu titulus un 99 reizes kāpuši uz pasaules un Eiropas čempionātu apbalvošanas pjedestāliem. Domāju, ka šos Latvijas otrās neatkarības 20 gadus droši varēs saukt par Kalnciemu laiku,» paveikto uzskaitījis bijušais prezidents.

Ūdens motosportā Kalnciems pavadījis vairāk nekā 32 gadus. Jau 16 gadu vecumā, 1988. gadā, viņš izpildīja PSRS Sporta Meistara normatīvus un kļuva par vairākkārtēju LPSR čempionu un PSRS vicečempionu ūdens motosportā, vēlāk par vairākkārtēju Latvijas čempionu un daudzu starptautisku sacensību laureātu un dalībnieku «Formula 4» un «Formula 2» laivu klasēs.

Tāpat Kalnciems kļuva par pirmo Baltijas valstu sportistu, kurš ir saņēmis Pirmās formulas (F1) superlicenci.

«Vēlos pateikties visiem federācijas biedriem, sportistiem un viņu ģimenēm. Vēlos pateikties visiem atbalstītājiem, brīvprātīgajiem, draugiem, pašvaldībām, valsts institūcijām un visiem, kas ir veltījuši kaut mirkli sava laika ūdens motosportam. Liels jums visiem paldies,» savu ilggadējo darbību rezumējis Kalnciems.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu