Kanādas izlases uzbrucējs Geclafs gandrīz sakāvies ar somu līdzjutējiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādas hokeja izlases uzbrucējs Raiens Geclafs gandrīz sakāvies ar somu līdzjutējiem vienā no Helsinku naktsklubiem, vēsta laikraksts «The Edmonton Sun».

Incidents noticis aizvadītās sestdienas vakarā pēc pasaules čempionāta Helsinku apakšgrupas spēles, kurā Kanāda ar 4:5 pagarinājumā zaudēja ASV valstsvienībai.

Tiek ziņots, ka Geclafs somu līdzjutējiem parādījis dūri un iekliedzies, vai viņi nevēlas to «izbaudīt», bet vēl viena versija vēsta, ka Geclafs sevi prezentējis kā NHL komandas Anaheimas «Ducks» kapteini un pavēstījis, ka trīs minūšu laikā noguldīs visus pretiniekus.

Tomēr līdz nopietnam kautiņam tā arī nenonāca, jo naktskluba apsargiem izdevās nomierināt iekarsušo Geclafu un pārējos Kanādas izlases hokejistus. Tikmēr pats Geclafs šo informāciju kategoriski noraidījis.

«Nezinu, no kurienes radās stāsts par naktsklubu. Tajā viss ir krietni pārspīlēts, jo patiesībā viss bija citādāk. Kāds vēlējās noskaidrot attiecības, taču es atteicos. Tādās situācijās nekad nav jēgas kauties, tāpēc nekas nenotika,» Geclafs izteicās pēc pirmdien notikušās spēles pret Franciju, kurā kanādieši uzvarēja pārliecinoši ar 7:2.

«Mēs visi esam pieauguši cilvēki, taču pēc šī starpgadījuma būsim uzmanīgāki. Pasaules čempionātā mūs vēl sagaida daudz spēļu. Ceru, ka Kanādas izlase šajā pasaules čempionātā cīnīsies par medaļām,» piebilda Geclafs.

Jāpiebilst, ka interneta vietnē «Youtube» jau vairākas dienas apsktatāms nofilmēts video, kur redzamas kanādiešu izklaides naktsklubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu