Kandavas vecpilsētas centrā būvēs promenādi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Īstenojot Kandavas vecpilsētas centra daļas atjaunošanu, pilsētā plānots izveidot promenādi, aģentūrai LETA pastāstīja Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Solvita Viļuma.

Kandavas novada domes priekšsēdētājs Rolands Bārenis parakstījis vienošanos ar Valsts aģentūru «Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra» par projekta «Kandavas vecpilsētas centra daļas atjaunošana un tūrisma infrastruktūras attīstība» īstenošanu.

Kā paskaidroja Viļuma, projekta idejas autors un projekta pieteikuma sagatavošanas iniciators esot pats Kandavas novada domes priekšsēdētājs.

Kopējās projekta izmaksas plānotas 400 000 latu apmērā, 65% no attiecināmajām izmaksām finansēs Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF), 3% veido valsts budžeta dotācija, bet 32% no attiecināmām, kā arī neattiecināmie izdevumi tiks segti no pašvaldības līdzekļiem.

Projektā plānots labiekārtot vecpilsētas skvēru starp Mūzikas skolu un Ūdens ielu, izveidojot Kandavas iedzīvotājiem un novada viesiem patīkamu atpūtas zonu.

Ar projekts palīdzību pašvaldība plāno veicināt tūrisma attīstību Kandavas novadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu