Kandidātu sarakstu varētu papildināt arī tālākie rezervisti (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vairāki no piektdien Latvijas hokeja izlases treniņā pieaicinātajiem tālākajiem rezervistiem varētu papildināt valstsvienības kandidātu rindas, gatavojoties gaidāmajam pasaules čempionātam.

Izlases treniņā papildus kandidātiem piektdien piedalās arī Raimonds Vilkoits, Mārtiņš Gipters, Ēriks Ozollapa, Mārcis Zembergs, Jānis Ozoliņš, Jānis Straupe, Ēriks Ševčenko, Roberts Lipsbergs, Toms Hartmanis, Vitālijs Hvorostiņins, Edgars Apelis, Sergejs Pečura un Ralfs Freibergs, kurš pirmoreiz valstsvienības treniņā piedalījās jau ceturtdien.

Neoficiāla informācija liecina, ka no pieaicinātajiem rezervistiem vairāki turpinās trenēties kopā ar izlasi un kandidēs uz vietu valstsvienībā, tomēr Latvijas Hokeja federācija (LHF) to pagaidām neapstiprina.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka uz izlases treniņiem no 13 pieaicinātajiem rezervistiem tiks aicināti divi uzbrucēji, bet LHF informāciju par jaunumiem izlasē sola publiskot pirmdien.

Izlases treniņnometnē joprojām tiek gaidīta uzbrucēja Laura Dārziņa pievienošanās, bet individuālus treniņus pēc operācijas turpina aizvadīt vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš pats savas iespējas piedalīties čempionātā vērtējis kā 50 pret 50.

Traumu dēļ Latvijas izlases rindās čempionātā nespēlēs uzbrucējs Miķelis Rēdlihs un aizsargs Oskars Bārtulis, bet personiski apstākļi ir aizsargam Arvīdam Reķim. Tāpat, visdrīzāk, savainojumus nepaspēs sadziedēt aizsargs Jēkabs Rēdlihs un uzbrucējs Roberts Bukarts. Pilnīgas skaidrības nav arī par pašlaik savainotā uzbrucēja Mārtiņa Karsuma iespējām atlabt no pārciestās operācijas, bet ar lielu varbūtību paredzams, ka viņš izlasē nespēlēs. Lielu vēlēšanos atgriezties izlasē iepriekš izrādīja nesen operētais aizsargs Guntis Galviņš.

Latvijas izlase līdzšinējās četrās pārbaudes spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus - ar 3:4 un 0:1 viesos atzīts Čehijas izlases pārākums, bet savā laukumā ar 1:2 un 0:6 zaudēts Zviedrijai.

Arī nākamās divas spēles Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra gaitā Latvija aizvadīs «Arēnā Rīga» - 19. un 20. aprīlī pret Baltkrieviju, bet pēdējā pārbaudes spēlē pirms čempionāta Latvijas izlase 28. aprīlī izbraukumā tiksies ar Franciju.

Pasaules čempionāts no 3. līdz 19. maijam otro gadu pēc kārtas tiks aizvadīts Helsinkos un Stokholmā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu