«Kāpēc eži neēd sēnes?» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Krakops

29.septembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 Latvijas Dabas muzejā notiks 2012./2013. mācību gada pirmā ģimenes diena «Kāpēc eži neēd sēnes?», kurā muzeja speciālistes U. Bērziņa un E. Zviedre stāstīs par sēnēm, portālu «Apollo» informēja Linda Rožkalne, Latvijas Dabas muzeja Sabiedrisko attiecību un izstāžu nodaļas pārstāve.

Katra mēneša pēdējā sestdienā, lai labāk iepazītu dabu un piedalītos kādai tēmai īpaši veltītās aktivitātēs, Dabas muzeju apmeklēt īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem. Septembra ģimenes dienas apmeklētāji varēs izpētīt gan tās sēnes, ko viegli var ieraudzīt ar neapbruņotu aci, gan tās, ko ikdienā nepamanām. Kā arī uzzināt, kā atšķiras lapiņas no stobriņiem? Kas ir birumraksts un kā to iegūt? Gan uz šiem, gan daudziem citiem jautājumiem atbildes iegūt aicināts ikviens interesents. Noslēgumā kopā ar muzeja speciālistiem būs iespēja pagatavot arī savu sēni slapjā origami tehnikā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu