Kāpēc man vienmēr gadās nepareizie vīrieši?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Ikdienas gaitās sastopamies ar dažādām problēmām attiecību jautājumos un bieži vien rodas neizpratne, kā šīs problēmas atrisināt. Viena no visplašāk sastopamajām problēmām ir nespēja atrast līdzvērtīgu partneri sev blakus. Visbiežāk tas notiek, ja uzsākam attiecības ar viena tipa vīriešiem, arvien atkārtojot līdzšinējās kļūdas. Speciālisti sniegs praktiskus padomus, kā atrisinātu šo problēmu, vēstī goodtoknow.co.uk.

Arvien biežāk masu saziņas līdzekļos izskan informācija, kas apliecina - kāds sabiedrībā pazīstams pāris šķiras, atstājot aiz sevis kārtējo laulību bagāžu. Rodas jautājums, vai vispār ir iespējams satikt vīrieti, ar kuru aizvadīt ilgstošu un laimīgu kopdzīvi?

Ja arī tavas attiecības regulāri izjūk un jūti, ka patstāvīgi piedzīvo vienas un tās pašas problēmas, ir jāizvērtē cēloņi. Tev ir nepieciešams atsaukt atmiņā uzvedības modeļus, kas bija sastopami tavā attiecību vēsturē. Bieži vien šos paradumus ir ārkārtīgi grūti lauzt un tas tev traucē virzīties tālāk.

Attiecību padomdevēja Mo Kurimboka (Mo Kurimbokus) uzskata, ka izpratne par to, pēc kādiem kritērijiem tu atlasi savus partnerus, var palīdzēt tev turpmāk rīkoties citādāk un nākotnē nepieļaut tās pašas kļūdas.

Atskats uz attiecību pagātni palīdz izprast, kas līdzšinējās attiecībās ir izdevies un kas nē. Mēģini būt pēc iespējas godīgāka, izvērtējot savu attiecību uzvedības modeļus, lai ar savām problēmām pēc tam varētu veiksmīgi strādāt.

Ja tu tiksi galā ar šo uzdevumu, tad gadījumā, ja vērsīsies pie attiecība konsultanta, viņš varēs tev sniegt atbilstošākos padomus.

Mo uzskata, ka uzklausot speciālista viedokli un izvērtējot uzvedības modeļus, kas tavās attiecībās turpina atkārtoties, tu vari paskatīties uz savu attiecību vēsturi no citas perspektīvas. Tā turpmāk varēsi rīkoties savādāk, lai novērtu pieļautās problēmas.

Lai  izjauktu šo apburto loku rīkojies šādi.

Domās atgriezies attiecību sākumā. Tas palīdz no labākas perspektīvas palūkoties uz iemesliem, kāpēc uzsāki attiecības tieši ar šiem vīriešiem un kas bija tas, kas iepazīšanās sākumā tevi piesaistīja viņā.

Tā tu vari novērst atkārtotas kļūdas, jo tiklīdz kaut kas līdzīgs grasīsies atkārtoties, tu momentā uztversi jebkādās brīdinājuma pazīmes.

Iesākumā pavadi laiku ar jauniepazīto vīrieti platoniski –tikai kā draugi. Tas var palīdzēt labāk izprast to, kas šis ir par cilvēku.

Uzraksti uz lapas pozitīvos un negatīvos aspektus, ko piedzīvoji iepriekšējās attiecībās. Tas palīdzēs tev saprast kāpēc un kad viss nogāja greizi un redzēt kas bija klupšanas akmeņi.
Mēģini būt reālistiska. Lai gan ir lieliski ticēt, ka iespējams satikt savu «ideālo» vīrieti, ir lietderīgi atcerēties, ka neviens cilvēks nav nevainojams. Jebkuram cilvēkam piemīt kaitinošas personības iezīmes. Tāpēc esi pret sevi godīga!

Lai gan ir nozīmīgi attiecības nesasteigt, sevišķi, ja nākas attiecībās iesaistīt bērnus, nevajag izvairīties no iespējas gūt jaunu pieredzi. Esi pozitīvi noskaņota un iesākumā vienkārši pavadi kopā laiku. Ja viņš būs attiecību turpinājuma vērts, tad būs pietiekami pacietīgs, lai visu nesasteigtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu