Kāpēc viņš negrib ar mani gulēt?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Dažreiz patiešām ir tā, ka zēnam vienkārši ir tāds raksturs: viņš pats nezina, ko vēlas (un ne jau tikai mīlas lietās). Varbūt viņš nevar atbrīvoties no neapzinātām bailēm vai bērnības pārdzīvojumiem. Varbūt viņš gaida savu sapņu sievieti un nav pārliecināts, ka tu tā esi. Varbūt viņš ir sava ceļa gājējs, kas vispār baidās no ciešām attiecībām.

Uzzināt, vai tava «problēma» ir šāds jaunietis, tu varēsi, viņu pavērojot. Varbūt arī citā ziņā ir grūti ar viņu saprasties, jo viņš allaž izturas citādāk nekā pārējie, ir untumains un kaprīzs. Tev jāizšķiras, vai tu patiešām vēlies sākt cīņu par viņu — protams, tikai tad, ja jūti, ka viņam kaut ko nozīmē.

Ja tā ir, tevi negaida viegli laiki — tev jāparāda, cik ļoti tu viņu mīli, pārāk sevi nepiedāvājot. Tev arī jāprot parūpēties, lai jūsu tikšanās nebūtu pārāk biežas, nepieļaujot, ka viņš izmanto izdevību distancēties un pavisam novērsties no tevis. Neraugoties uz visām grūtībām, šādas attiecības var palēnām attīstīties un, kad būs sasniegts pietiekams uzticēšanās līmenis, saglabāties visu mūžu.

Bez visiem citiem ir vēl viens iemesls, kāpēc zēns negrib mīlēties ar meiteni. Lai cik komiski tas izklausītos, tā ir godbijība.

Vai nu viņš vispār neuzdrošinās savam pielūgsmes objektam izteikt tik netikumīgu piedāvājumu, jo domā, ka dievišķā būtne viņu izsmies, vai arī labi zina, ka sapņu sieviete būtu ar mieru mīlēties, bet ir totālā panikā, jo nav pārliecināts, ka spēs viņai sagādāt tādu baudu, kādu viņa ir pelnījusi.

«Jau kopš pamatskolas laika man ļoti patīk viena meitene. Man ir bijušas vairākas draudzenes, un es ar viņām visām esmu mīlējies. Tagad es draudzējos ar šo meiteni, bet nevaru viņu tā vienkārši mudināt uz seksu, jo baidos, ka viņa negribēs.

Tās citas es nemīlēju, un man bija vienalga. Bet tagad viss ir tik jocīgi — baidos, ka viņa noturēs mani par mīkstpēdiņu, jo neguļu ar viņu. Nevaru par to viņai arī neko pateikt, jo viņas priekšā mani pārņem liela godbijība.»

Šādos gadījumos zēnam, kas netic saviem spēkiem, vai meitenei, kas gribētu viņu iedrošināt, vajadzētu parūpēties, lai varētu būt kopā vietā, kur jūs neviens netraucē. Ja sāksiet skūpstīties, pārējais var notikt, arī tieši neprasot atļauju.

Kā pēdējais atteikuma iemesls būtu jāņem vērā, ka var būt laiks, kad zēniem seksuālās vēlmes atkāpjas otrā plānā — tā notiek ar sportistiem, jo treniņu un darba slodze ir tik liela, ka papildu piepūle nav iespējama. Potences traucējumus var radīt arī depresija, stress, alkohols vai narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu