Nepieciešams:
280g miltu
5g sausā rauga
0,5 l piena
4 olas
sviests cepšanai
paciņa vaniļas cukura
sāls
4 ēdamkarotes cukura
zemenes
Karaliskas pankūkas ar zemenēm
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pagatavošana:
Pienam pieliek raugu, sāli, olu dzeltenumus, vaniļas cukuru un miltus. Olu baltumus puto stingrās putās, pakāpeniski pieliekot cukuru. Saputotos olbaltumus iecilā mīklā. Pankūkas cep sviestā, līdz zeltaini brūnas. Pasniedz ar gabaliņos sagrieztām zemenēm. Lai labi garšo!