Kardināls Pujats novēl visiem bagātīgu Dieva svētību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinot Kristus augšāmcelšanās svētkus, kardināls Jānis Pujats novēl visiem bagātīgu Dieva svētību, kas palīdz cilvēka sirdij plašāk atvērties Dieva patiesībai un mīlestībai.

Latvijas Romas katoļu baznīcas (LRKB) kardināls sveic kristiešus Lieldienās, liecina LRKB mājaslapā publicētā informācija.

«Kāda ir Evaņģēlija vadošā doma? Liekas, ka tā ir kodolīgi izteikta šajos Kristus vārdos: «Meklējiet vispirms Dieva valstību un viņa taisnību...» ( Matejs 6,33),» norāda kardināls.

Pujats uzsver, ka visiem cilvēkiem, it īpaši jauniešiem, kam gribas sakārtot savu vērtību sistēmu un sasniegt dzīvē kādu lielu mērķi, bet vēl nav izdevies rast gandarījumu par līdzšinējām pūlēm, jājautā, kāpēc viņi samērā maz interesējas par reliģiskām lietām un Dievu, kas ir visaugstākais un beidzamais dzīves mērķis.

«Ticība Dievam un mūžīgai dzīvei varētu daudzus paglābt no pesimisma. Varbūt viņiem ir greizi priekšstati par kristīgo reliģiju? No tā taču varētu izvairīties, ieskatoties kristīgās ticības pirmavotā - Evaņģēlijā,» uzsver kardināls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu