Karla Lāgerfelda kaķim ir divas auklītes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS/Scanpix

Modes dizainera Karla Lāgerfelda siāmiešu šķirnes kaķim Šopetei ir divas auklītes, vēsta laikraksts «Daily Telegraph».

Lāgerfelds pasauli ar savu jauno kaķēnu iepazīstināja janvārī, pārsteidzot modes pasauli ar pieķeršanos mazajam pūkainajam zvēriņam.

Taču Šopete nav nekāds parasts kaķēns, kas ēd no bundžas un asina nagus uz mieta. Mincītis ēd no galda kopā ar dizaineru, spēlējas ar planšetdatoru «iPad» un, pēc paša Lāgerfelda sacītā, viņa ir «kopta sieviete».

«Pusdienas un vakariņas viņa ēd kopā ar mani pie galda. Viņai ir pašai sava barība, un viņa neaiztiek manējo. Viņai nepatīk ēst no grīdas. Viņa guļ zem spilvena un viņa zina, kā lietot «iPad». Viņai ir divas personīgās auklītes, kas viņu uzmana pa nakti un pa dienu. Viņa ir kārtīgi izlutināta,» stāstīja Lāgerfelds.

Pēc dizainera rīkojuma viņa prombūtnē kaķēna auklītes veic ierakstus dienasgrāmatā, aprakstot Šopetes noskaņojumu, darbības un ēšanas paradumus.

«Deviņos mēnešos mēs esam pierakstījuši jau gandrīz 600 lapas. Man likās, būs jauki uzrakstīt mazu grāmatu no Šopetes dienasgrāmatas,» stāstīja dizainers.

Tomēr Lāgerfelds ir novilcis arī robežu Šopetes lutināšanai, nepieļaujot viņas ģērbšanu īpaši darinātos «Chanel» tērpos, jo uzskata, ka dzīvnieku pucēšana ir cirks.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu