Kārlim Skrastiņam apritētu 38: ģimene vaļsirdīgi par dzīvi bez viņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Mums Kārļa pietrūka vienmēr, jo viņš sevi visu atdeva hokejam. Bet tagad viņa pietrūkst tā, kā nekad! Līdz sirdssāpēm!» Tā izcilā latviešu hokejista Kārļa Skrastiņa 38.dzimšanas dienā, saka viņa tuvākie cilvēki - sieva un mamma, vēstī Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Kārļa Skrastiņa mūžs traģiski aprāvās pērnā gada 7.septembrī, kad, avarējot lidmašīnai, bojā gāja visa viņa hokeja komanda - Jaroslavļas «Lokomotiv».

Vasaru hokejista ASV mītošā ģimene pavada Latvijā un tuvā draugu lokā piemin Kārļa dzimšanas dienu.

«Visgrūtāk ir Zanei [sievai Zanei Skrastiņai], es pateikšu uzreiz,» «Panorāmai» sacīja Ieva Skrastiņa.

Sirdssāpes nav rimušas un tikai terapija ļauj pārvarēt sāpes. «Vecākā meitiņa pēc Jaunā gada tikai pirmo reizi vispār tikai sāka runāt par tēti. Viņa viņu nepieminēja, tas viņai bija vissmagākais pārdzīvojums, jo viņa savos septiņos gados ir ļoti pieaugusi, šķiet, kā desmit vienpadsmit gadus vecs bērns,» balsij aizlūstot stāsta sieva Zane.

Nevajadzīgās uzmanības dēļ Zane ar meitām dzīvo ASV, taču atzīst, ka noteikti atgriezīsies ar bērniem Latvijā. «Laiks rādīs,» sacīja sieva Zane.

Skaties «Panorāmas» sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu