Karlīnai Vītoliņai nepatīk jauniegūtā iesauka «miljonāra meita» (114)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

30 gadus vecā fotogrāfe Karlīna Vītoliņa ar savu ekstravaganto uzvedību ieguva īpašu atpazīstamību tieši pēc dalības raidījumā «Gandrīz ideālas vakariņas». Vakar raidījumā «Tikai ar ielūgumiem» viņa komentēja notikušo un iepazīstināja ar savām fotogrāfijām. 

Vakar, 5. novembrī TV3 raidījumā «Tikai ar ielūgumiem» Karlīna iepazīstināja ar saviem darbiem, kas izstādīti kādā interjera salonā. Ar fotogrāfēšanu viņa sākusi nodarboties 17 gadu vecumā. Tagad Karlīna plāno publicēt grāmatu ar savām fotogrāfijām. Kā zināms viņas tēvs Vilnis Vītoliņš ir mākslas fotogrāfs, un šogad viņa izstāde bija skatāma Venēcijā.

Atgādinām, ka atpazīstamību viņa ieguva ne tikai ekstravagantās uzvedības dēļ, bet arī tāpēc, ka visa raidījuma vēsturē viņa bija vienīgā, kura vakariņas negatavoja pati - to izdarīja profesionāls pavārs.

Par notikušo raidījumā «Gandrīz ideālas vakariņas» viņa stāsta plašāk «Tikai ar ielūgumiem», kur saka, ka viņai nav vienalga, bet tā esot diezgan pretrunīga informācija, ko lielākā daļa domā. Tiem, kam interesēs, tie skatīsies uz to, ko viņa dara. Pēc šī raidījuma viņa tika pie iesaukas «miljonāra meita». Šāda iesauka gan viņai nepatīk un to viņa uzskata par provinciālu un ļoti metaforisku.

Komentāri (114)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu