Karls: Divas vai trīs reizes sezonā es izvicinu dūres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» jaunieguvums Metjū Karls sacījis, ka viņa trumpis ir spēle skaitliskajā vairākumā.

24 gadus vecais Karls «Dinamo» pievienojās maija sākumā. Hokeja eksperti Karlu raksturo kā uzbrūkošā tipa aizsargu ar labo nūjas satvērienu, kuram ir labs slidojums, ripas kontrole un metiens no zilās līnijas. Viens no šī aizsarga galvenajiem trumpjiem ir spēle skaitliskajā vairākumā.

«Tā ir mana spēcīgā puse, tāpēc ceru uz lielu spēles laiku skaitliskajā vairākumā,» intervijā laikrakstam «Diena» sacījis kanādietis.

«Domāju, ka būšu tikai ieguvējs, pārorientējoties uz lielāka laukuma izmēriem. Man patīk ar piespēli izvirzīt labās metienu pozīcijās partnerus. Turpmāk tam būs vairāk laika. Jā, aizsardzības iemaņas man nav tik labas kā uzbrukuma, taču gandrīz vienmēr es spēli beidzu ar pozitīvu plus/mīnus koeficientu,» norādījis aizsargs, kurš atklāja, ka mēdz arī mača laikā izkauties.

«Maksimums divas vai trīs reizes sezonā es izvicinu dūres,» piebilda Karls, kurš pērn visu sezonu aizvadīja AHL spēlējot Sirakūzas«Crunch», kur 72 regulārā čempionāta spēlēs guva sešus vārtus un atdeva 31 rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja 39 soda minūtes, bet četros play-off mačos izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu